קרמבל שקדים דובדבן
עוגת שקדים דובדבן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 854 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, ציפוי מוקצף ללא חלב, שיבולת שועל מהירה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת דובדבנים קראמבל שקדים, קרמבל שקדים דובדבן, ו קרמבל שקדים דובדבן.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
תרסיס 4 (8-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג עם ספריי בישול. מערבבים מילוי עוגה, משמר, דובדבנים יבשים, ותמצית שקדים בקערה גדולה להתמזג. תערובת דובדבן כפית לתוך ramekins.
מניחים ramekins על גיליון עוגיות.
לזרוק שיבולת שועל, סוכר חום, שקדים, וקינמון בקערה בינונית לשלב.
טפטוף נמסה חמאה מעל; מערבבים להרטיב.
מפזרים ציפוי על תערובת דובדבנים.
אופים במשך 20 דקות, או עד ציפוי הוא בועות תערובת זהוב דובדבן.
מגישים חמים עם ציפוי מוקצף או שמנת חמוצה.