קרמל-אגוז Upsidedown עוגת בננה
מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 589 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום זהוב, סודה לשתייה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Upsidedown אגוזי לוז בננה עוגה, אננס-קוקוס Upsidedown עוגה, ו פנקייק בננה-אגוז עם ציפוי קרמל.
הוראות
תרסיס 8 אינץ 'מחבת עוגה עגולה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים עם ספריי nonstick. מביאים חמאה, סוכר וסירופ תירס להרתיח בסיר בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עד שהחמאה נמסה. מרתיחים סירופ 1 דקה. מערבבים אגוזים.
מורחים ציפוי במחבת מוכנה.
תן לציפוי להתקרר לחלוטין.
מחממים תנור ל 350°f. לנפות הראשון 4 מרכיבים לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים בקערה גדולה עד מעורבב. מקציפים ביצים 1 בכל פעם, ואז בננות פירה, שמנת חמוצה, רום, וניל. היכו במרכיבים יבשים ב 2 תוספות רק עד בשילוב. בלילת כפית למחבת.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 55 דקות. מגניב 15 דקות.
מניחים מגש על פני מחבת. מחזיק מחבת ומגש יחד, להתהפך.
תן לעמוד 5 דקות, ואז בעדינות להרים את המחבת. מגניב לפחות 15 דקות לציפוי להגדיר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת או גלידת וניל.