מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 589 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום זהוב, סודה לשתייה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Upsidedown אגוזי לוז בננה עוגה, אננס-קוקוס Upsidedown עוגה, ו פנקייק בננה-אגוז עם ציפוי קרמל.
הוראות
1
תרסיס 8 אינץ 'מחבת עוגה עגולה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים עם ספריי nonstick. מביאים חמאה, סוכר וסירופ תירס להרתיח בסיר בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עד שהחמאה נמסה. מרתיחים סירופ 1 דקה. מערבבים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מורחים ציפוי במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
תן לציפוי להתקרר לחלוטין.
1
מחממים תנור ל 350°f. לנפות הראשון 4 מרכיבים לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים בקערה גדולה עד מעורבב. מקציפים ביצים 1 בכל פעם, ואז בננות פירה, שמנת חמוצה, רום, וניל. היכו במרכיבים יבשים ב 2 תוספות רק עד בשילוב. בלילת כפית למחבת.