קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

קרמל מלוח סירי דה קרם

קרמל מלוח סירי דה קרם
קרמל מלוח סירים דה קרם נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלמונים ביצה, מלח ים פתית, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו קרמל מלוח סירי דה קרם, קרמל מלוח סירי דה קרם, ו קרמל מלוח סירי דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים שמונה 1/2 כוס (4-אונקיה) כוסות ovenproof, כוסות פודינג, או ramekins במחבת אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
בסיר כבד גדול, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
לטאטא בסוכר חום ומלח כשר. באמצעות קצה של סכין חדה קטנה, לגרד את זרעי וניל מן השעועית, להוסיף את תערובת החמאה, ושחרר את השעועית מדי. מערבבים במשך כ 5 דקות, או עד לתערובת יש את המרקם של חול עבה ולקח על ניחוח אגוזים, קרמל.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להפחית את החום בינוני נמוך בהדרגה לטאטא את הקרם. התערובת תהיה בועה במרץ יהיה לתפוס כאשר הקרם הוא הוסיף.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
להקציף במשך כ 5 דקות, או עד חתיכות סוכר מוקשה להתמוסס ואת התערובת מתחילה לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הסר את המחבת מהחום וקצף בחלב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בקערה גדולה, מערבבים את חלמוני הביצה כדי להתמזג. בהדרגה להקציף בתערובת קרמל חם. מסננים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה נוזלית 4 כוס או קערה עם זרבובית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים את פודינג לתוך הכוסות, חלוקת אותו באופן שווה. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום, משאירים פינה אחת חשופה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים את המחבת בתנור בזהירות לשפוך מספיק מים חמים לתוך המחבת לבוא באמצע הדרך את הצדדים של הכוסות, ואז לכסות את הפינה הפתוחה עם רדיד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
אופים את רפרפת במשך כ 50 דקות, או עד שהם פשוט להגדיר סביב הקצוות אבל עדיין נענוע מעט כאשר הכוסות מנועעות בעדינות. (היזהר מאוד לברוח קיטור כאשר אתה לחשוף את המחבת.)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הסר את הכוסות מהמחבת ולהעביר מתלה חוט מגניב, על 1 שעה. מכסים כל כוס בניילון נצמד ומקררים עד שמצונן, לפחות 4 שעות, או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מפזרים קמצוץ של מלח ים על כל סיר דה קרם ומגישים צונן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
ניתן לקרר את הסירים de crème למשך עד 2 ימים.
2
גימור מלחים
3
שפים משתמשים במלחים שונים למטרות שונות. "מלחי גימור" הם לא לבישול; אלא, הם נועדו לטעם ולהוסיף קצת מרקם לאוכל שלך כפי שאתה משרת אותו. אני אוהב מלח מלדון, שנלקח מהים ליד אסקס, בריטניה. יש לו צבע לבן וטהור ופתיתים מאוד פריכים.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)