קרמל מלוח סירי דה קרם
קרמל מלוח סירים דה קרם נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלמונים ביצה, מלח ים פתית, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו קרמל מלוח סירי דה קרם, קרמל מלוח סירי דה קרם, ו קרמל מלוח סירי דה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 325 ° F.
מניחים שמונה 1/2 כוס (4-אונקיה) כוסות ovenproof, כוסות פודינג, או ramekins במחבת אפייה גדולה.
בסיר כבד גדול, להמיס את החמאה על חום בינוני.
לטאטא בסוכר חום ומלח כשר. באמצעות קצה של סכין חדה קטנה, לגרד את זרעי וניל מן השעועית, להוסיף את תערובת החמאה, ושחרר את השעועית מדי. מערבבים במשך כ 5 דקות, או עד לתערובת יש את המרקם של חול עבה ולקח על ניחוח אגוזים, קרמל.
להפחית את החום בינוני נמוך בהדרגה לטאטא את הקרם. התערובת תהיה בועה במרץ יהיה לתפוס כאשר הקרם הוא הוסיף.
להקציף במשך כ 5 דקות, או עד חתיכות סוכר מוקשה להתמוסס ואת התערובת מתחילה לרתוח.
הסר את המחבת מהחום וקצף בחלב.
בקערה גדולה, מערבבים את חלמוני הביצה כדי להתמזג. בהדרגה להקציף בתערובת קרמל חם. מסננים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה נוזלית 4 כוס או קערה עם זרבובית.
יוצקים את פודינג לתוך הכוסות, חלוקת אותו באופן שווה. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום, משאירים פינה אחת חשופה.
מניחים את המחבת בתנור בזהירות לשפוך מספיק מים חמים לתוך המחבת לבוא באמצע הדרך את הצדדים של הכוסות, ואז לכסות את הפינה הפתוחה עם רדיד.
אופים את רפרפת במשך כ 50 דקות, או עד שהם פשוט להגדיר סביב הקצוות אבל עדיין נענוע מעט כאשר הכוסות מנועעות בעדינות. (היזהר מאוד לברוח קיטור כאשר אתה לחשוף את המחבת.)
הסר את הכוסות מהמחבת ולהעביר מתלה חוט מגניב, על 1 שעה. מכסים כל כוס בניילון נצמד ומקררים עד שמצונן, לפחות 4 שעות, או עד 2 ימים.
מפזרים קמצוץ של מלח ים על כל סיר דה קרם ומגישים צונן.
ניתן לקרר את הסירים de crème למשך עד 2 ימים.
שפים משתמשים במלחים שונים למטרות שונות. "מלחי גימור" הם לא לבישול; אלא, הם נועדו לטעם ולהוסיף קצת מרקם לאוכל שלך כפי שאתה משרת אותו. אני אוהב מלח מלדון, שנלקח מהים ליד אסקס, בריטניה. יש לו צבע לבן וטהור ופתיתים מאוד פריכים.