קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

קרמל מלוח סירי דה קרם

קרמל מלוח סירי דה קרם
קרמל מלוח סירים דה קרם נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלמונים ביצה, מלח ים פתית, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו קרמל מלוח סירי דה קרם, קרמל מלוח סירי דה קרם, ו קרמל מלוח סירי דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים שמונה 1/2 כוס (4-אונקיה) כוסות ovenproof, כוסות פודינג, או ramekins במחבת אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
בסיר כבד גדול, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
לטאטא בסוכר חום ומלח כשר. באמצעות קצה של סכין חדה קטנה, לגרד את זרעי וניל מן השעועית, להוסיף את תערובת החמאה, ושחרר את השעועית מדי. מערבבים במשך כ 5 דקות, או עד לתערובת יש את המרקם של חול עבה ולקח על ניחוח אגוזים, קרמל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
להפחית את החום בינוני נמוך בהדרגה לטאטא את הקרם. התערובת תהיה בועה במרץ יהיה לתפוס כאשר הקרם הוא הוסיף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
להקציף במשך כ 5 דקות, או עד חתיכות סוכר מוקשה להתמוסס ואת התערובת מתחילה לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
הסר את המחבת מהחום וקצף בחלב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בקערה גדולה, מערבבים את חלמוני הביצה כדי להתמזג. בהדרגה להקציף בתערובת קרמל חם. מסננים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה נוזלית 4 כוס או קערה עם זרבובית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
יוצקים את פודינג לתוך הכוסות, חלוקת אותו באופן שווה. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום, משאירים פינה אחת חשופה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים את המחבת בתנור בזהירות לשפוך מספיק מים חמים לתוך המחבת לבוא באמצע הדרך את הצדדים של הכוסות, ואז לכסות את הפינה הפתוחה עם רדיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
אופים את רפרפת במשך כ 50 דקות, או עד שהם פשוט להגדיר סביב הקצוות אבל עדיין נענוע מעט כאשר הכוסות מנועעות בעדינות. (היזהר מאוד לברוח קיטור כאשר אתה לחשוף את המחבת.)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הסר את הכוסות מהמחבת ולהעביר מתלה חוט מגניב, על 1 שעה. מכסים כל כוס בניילון נצמד ומקררים עד שמצונן, לפחות 4 שעות, או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מפזרים קמצוץ של מלח ים על כל סיר דה קרם ומגישים צונן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
ניתן לקרר את הסירים de crème למשך עד 2 ימים.
2
גימור מלחים
3
שפים משתמשים במלחים שונים למטרות שונות. "מלחי גימור" הם לא לבישול; אלא, הם נועדו לטעם ולהוסיף קצת מרקם לאוכל שלך כפי שאתה משרת אותו. אני אוהב מלח מלדון, שנלקח מהים ליד אסקס, בריטניה. יש לו צבע לבן וטהור ופתיתים מאוד פריכים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק