עוגת קרמל-פקאן-תפוח היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 171 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פקאן, קרום עוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו פאי פקאן תפוחים Cronuts עם סיידר תפוחים קרמל טפטוף, עוגת תפוחים קרמל פקאן, ו עוגת תפוחים פקאן קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 218°. להכין קרום עוגה כפי שהורה על תיבת עבור פאי שני קרום באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, לערבב בעדינות את כל החומרים מילוי; כפית לתוך צלחת עוגה מצופה קרום. למעלה עם קרום שני; חותם קצוות וחליל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים חריצים או צורות בכמה מקומות בקרום העליון. מכסים את קצה הקרום עם רצועות של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
אופים 40 עד 45 דקות או עד תפוחים רכים קרום הוא חום זהוב, הסרת לסכל במהלך 15 הדקות האחרונות של אפייה. מיד לאחר הסרת עוגה מהתנור, טפטוף עם ציפוי קרמל; מפזרים פקאן. מגניב על קירור מדף לפחות 2 שעות לפני ההגשה.