קרנה אסאדה מהבן של רוי צ'וי
המתכון קארן אסדה מבנו של רוי צ'וי בלוס אנג' לס יכול לספק את התשוקה הדרום אמריקאית שלך בערך 50 שעות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. אם יש לכם אבקת אנצ'ו צ' ילה, סוכר, באדוויזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Carne Asada, Carne Asada, ו Carne Asada (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים עבור המרינדה בבלנדר או מעבד מזון פירה.
לשפשף את המרינדה על כל הסטייק ולשרות את הבשר במקרר, מכוסה, לפחות שעה עד 2 ימים.
כאשר אתה מוכן גריל, לחמם את הגריל לחום בינוני, מברשת עם שמן, ומבשלים את הסטייק במשך 10 דקות, עד שהוא נחמד חרוך בצד החיצוני ובינוני בצד הפנימי.
השאר את הבשר במשך 5 עד 10 דקות; ואז לאכול. יאם.