קושימומחה
מוכן ב50 שעות
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

קרנה אסאדה מהבן של רוי צ'וי

קרנה אסאדה מהבן של רוי צ'וי
המתכון קארן אסדה מבנו של רוי צ'וי בלוס אנג' לס יכול לספק את התשוקה הדרום אמריקאית שלך בערך 50 שעות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. אם יש לכם אבקת אנצ'ו צ' ילה, סוכר, באדוויזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Carne Asada, Carne Asada, ו Carne Asada (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את כל החומרים עבור המרינדה בבלנדר או מעבד מזון פירה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
לשפשף את המרינדה על כל הסטייק ולשרות את הבשר במקרר, מכוסה, לפחות שעה עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
כאשר אתה מוכן גריל, לחמם את הגריל לחום בינוני, מברשת עם שמן, ומבשלים את הסטייק במשך 10 דקות, עד שהוא נחמד חרוך בצד החיצוני ובינוני בצד הפנימי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
השאר את הבשר במשך 5 עד 10 דקות; ואז לאכול. יאם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר