המתכון של קרפ מניקוטי גבינתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך תוך כשעתיים ו-35 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 20 גרם חלבון , 24 גרם שומן ובסך הכל 386 קלוריות . מתאים ל-12 מנות. תמורת $1.14 למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כארוחת בוקר די זולה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם גבינת מוצרלה, פלפל, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מהפך מניקוטי קרפים , מניקוטי גבינתי ומניקוטי גבינתי .
הוראות
1
בסיר גדול; לשלב את 11 המרכיבים הראשונים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 1-1/2 עד 2 שעות או עד שהרוטב מצטמצם ל-5 כוסות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו הודו מבושל מגורר (רצוי בשר כהה)
ציוד שתשתמש בו
שבבי טורטיה תירס כחול או לבן
2
בינתיים טורפים בקערה גדולה ביצים ומים.
מרכיבים שתצטרך
(חבילה של 2 מנות)
ספרינקטורס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מתיז דקורטור
3
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה. בקערה גדולה מערבבים את מרכיבי המילוי. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי טורטיה תירס כחול או לבן
(1 מקל) חמאה מתוקה
ספרינקטורס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מתיז דקורטור
4
מחממים 3/4 כפית שמן ב-8 אינץ'. מחבת טפלון. מערבבים בלילת קרפ; יוצקים מעט 3 כפות למרכז המחבת. הרם והטה את המחבת לציפוי תחתית אחידה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ספרינקטורס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פולי וניל בגודל 1 אינץ'
5
מוציאים לרשת. חזור על הפעולה עם שאר הבלילה, השתמש בשארית השמן לפי הצורך. כשהם מתקררים, עורמים קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ספרינקטורס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תְרֵיסַר
קרקרים מיניאטוריים בצורת דג
6
מורחים כ-1/4 כוס מילוי במרכז כל קרפ; מגלגלים ומניחים 12 קרפים בכל אחד משני 13 אינץ' משומנים. x 9 אינץ'. תבשילי אפייה. כף רוטב מעל. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שמדחום מצביע על 160 מעלות.
קרפים עובדים ממש טוב עם קרם שרי, פורט ושמפניה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.