קרפ פירות
קרפ פירות עשוי להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 2 גרם שומן ובסך הכל 183 קלוריות . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם קינמון טחון, חלבוני ביצה, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 36% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: Fruit Falooda - How to Make Mixed Fruit - Falooda Varieties , קרפ אייריש קרם של ביילי עם קרם , וקרפי כוסמת .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את החלבונים, החלב והשמן.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים לתערובת החלב ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה.
בסיר גדול מחממים ריבה עד להמסה; להסיר מהאש. מקפלים פנימה פירות יער ותחליף סוכר; לְהַפְרִישׁ. בקערה קטנה מערבבים שמנת חמוצה וקינמון; לְהַפְרִישׁ.
מחממים 8 אינץ'. מחבת טפלון מצופה בתרסיס בישול; להוסיף 2 כפות בלילה. הרם והטה את המחבת לציפוי אחיד בתחתית. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש והחלק התחתון חום בהיר.
מוציאים לרשת. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה.
מורחים כל קרפ ב-1 כף תערובת שמנת חמוצה; מגלגלים ומניחים ב-11 אינץ' לא משומן. x 7 אינץ'. תבנית אפייה. כף תערובת פירות מעל.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 15 דקות.