קרפדה-in-the-חור ב 4 צעדים קלים
קרפדה-in-the-חור ב 4 צעדים קלים דורש כ 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1109 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 75 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך קמח, שמן חמניות, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו קרפדה בחור, קרפדה בחור, ו קרפדה בחור (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
עצה 210 גרם קמח רגיל לתוך קערה גדולה ערבוב ומערבבים 1 כפית אבקת חרדל אנגלית עם קמצוץ טוב של מלח. הפוך באר במרכז, לפצח 4 ביצים, ואז לשפוך קצת מ 400 מ " ל חלב.
לטאטא את התערובת, בהדרגה לשלב חלק מהקמח, עד שיש לך בלילה חלקה בבאר. עכשיו להוסיף קצת יותר חלב ולהמשיך ערבוב עד כל החלב והקמח כבר מעורבב יחד.
הבלילה מוכנה: אתה צריך עכשיו יש חלקה, בליעה ללא גוש כי הוא עקביות של שמנת כפולה. מערבבים את העלים מ 4 ענפי קורנית, ואז להטות את הבלילה בחזרה לתוך הכד אתה נמדד החלב שלך, קל לשפוך מאוחר יותר. השתמש במספריים כדי לגזור את הקישורים בין 8 נקניקיות חזיר רגיל, ואז לזרוק אותם לתוך 20 x 30cm צלייה פח.
להוסיף 1 כף שמן חמניות, לזרוק את הנקניקיות בו ביסודיות מעיל את הבסיס של הפח, ולאחר מכן צלי בתנור במשך 15 דקות.
מבשלים את הבלילה: לקחת את המגש החם מהתנור, ואז לשפוך במהירות את הבלילה זה צריך לרחוש ובועה קצת כאשר הוא פוגע לראשונה בשומן החם. להחזיר אותו לתנור, ואז לאפות במשך 40 דקות עד הבלילה מבושל דרך, עלה היטב פריך. בדוק את זה אחרי 40 דקות, לכסות באופן רופף עם נייר אם זה בראונינג יותר מדי. אם אתה לתקוע את קצה הסכין לתוך הבלילה באמצע המגש זה צריך להיות מוגדר, לא דביק או נוזל.
הפוך את הרוטב: לרכך 2 בצל פרוס עם 1 כף שמן חמניות במחבת גדולה לא מקל במשך כ 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם חום זהוב.
מפזרים 1 כפית סוכר חום רך עבור 5 דקות הסופי.
מוסיף כפית של קמח רגיל, ואז לבשל, כל הזמן ערבוב, במשך 2 דקות, כך שהוא מצפה את הבצל ולא נשאר קמח יבש. בהדרגה לשפוך 500 מ " ל מלאי בשר, ערבוב טוב לעשות רוטב חלק. בועה עבור 4-5 דקות כדי להתעבות, ואז העונה.
חותכים את הקרפדה-in-the-חור לתוך טריזים גדולים ומגישים עם הרוטב כפיות מעל.