קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

קרפדה-in-the-חור ב 4 צעדים קלים

קרפדה-in-the-חור ב 4 צעדים קלים
קרפדה-in-the-חור ב 4 צעדים קלים דורש כ 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1109 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 75 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך קמח, שמן חמניות, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו קרפדה בחור, קרפדה בחור, ו קרפדה בחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
עצה 210 גרם קמח רגיל לתוך קערה גדולה ערבוב ומערבבים 1 כפית אבקת חרדל אנגלית עם קמצוץ טוב של מלח. הפוך באר במרכז, לפצח 4 ביצים, ואז לשפוך קצת מ 400 מ " ל חלב.
מרכיבים שתצטרך
חרדל אנגליחרדל אנגלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
לטאטא את התערובת, בהדרגה לשלב חלק מהקמח, עד שיש לך בלילה חלקה בבאר. עכשיו להוסיף קצת יותר חלב ולהמשיך ערבוב עד כל החלב והקמח כבר מעורבב יחד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הבלילה מוכנה: אתה צריך עכשיו יש חלקה, בליעה ללא גוש כי הוא עקביות של שמנת כפולה. מערבבים את העלים מ 4 ענפי קורנית, ואז להטות את הבלילה בחזרה לתוך הכד אתה נמדד החלב שלך, קל לשפוך מאוחר יותר. השתמש במספריים כדי לגזור את הקישורים בין 8 נקניקיות חזיר רגיל, ואז לזרוק אותם לתוך 20 x 30cm צלייה פח.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזירנקניק חזיר
קרם כפולקרם כפול
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
5
להוסיף 1 כף שמן חמניות, לזרוק את הנקניקיות בו ביסודיות מעיל את הבסיס של הפח, ולאחר מכן צלי בתנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מבשלים את הבלילה: לקחת את המגש החם מהתנור, ואז לשפוך במהירות את הבלילה זה צריך לרחוש ובועה קצת כאשר הוא פוגע לראשונה בשומן החם. להחזיר אותו לתנור, ואז לאפות במשך 40 דקות עד הבלילה מבושל דרך, עלה היטב פריך. בדוק את זה אחרי 40 דקות, לכסות באופן רופף עם נייר אם זה בראונינג יותר מדי. אם אתה לתקוע את קצה הסכין לתוך הבלילה באמצע המגש זה צריך להיות מוגדר, לא דביק או נוזל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
הפוך את הרוטב: לרכך 2 בצל פרוס עם 1 כף שמן חמניות במחבת גדולה לא מקל במשך כ 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מפזרים 1 כפית סוכר חום רך עבור 5 דקות הסופי.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
9
מוסיף כפית של קמח רגיל, ואז לבשל, כל הזמן ערבוב, במשך 2 דקות, כך שהוא מצפה את הבצל ולא נשאר קמח יבש. בהדרגה לשפוך 500 מ " ל מלאי בשר, ערבוב טוב לעשות רוטב חלק. בועה עבור 4-5 דקות כדי להתעבות, ואז העונה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
מלאי בשרמלאי בשר
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
חותכים את הקרפדה-in-the-חור לתוך טריזים גדולים ומגישים עם הרוטב כפיות מעל.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות