קרפי חזיר אספרגוס
המתכון קרפ חזיר אספרגוס יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 18 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 296 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם גרגירי חמין עוף, אבקת אפייה, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. ציון זה הוא רע למדי. נסו קרפ אספרגוס, קרפי חזיר ואספרגוס, ו קרפי עוף ואספרגוס עבור מתכונים דומים.
הוראות
בבלנדר, שלב את ששת המרכיבים הראשונים; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. מקררים במשך שעה 1.
מחממים 8 אינץ ' משומן קלות. מחבת טפלון; יוצקים 2 כפות הבלילה למרכז המחבת. הרם והטה את המחבת לתחתית המעיל באופן שווה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
הסר לרשת. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה, משמן את המחבת לפי הצורך. כשהוא קריר, ערמו קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר בין לבין.
במחבת גדולה מביאים 1/2 פנימה. מים לרתיחה.
מוסיפים אספרגוס; מכסים ומבשלים 3 דקות.
מסננים ומניחים מיד אספרגוס במי קרח; מסננים ומייבשים.
על כל קרפ שכבו פרוסת חזיר, פרוסת גבינה שוויצרית ושלוש חניתות אספרגוס.
מגלגלים ומניחים בתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
בסיר, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח ובויון. מערבבים בהדרגה מים. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מערבבים פנימה גבינת צ ' דר עד להמסה. מערבבים פנימה את השמנת, הפטריות והעירית.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד לחימום.