המתכון קרפ חזיר אספרגוס יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 18 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 296 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם גרגירי חמין עוף, אבקת אפייה, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. ציון זה הוא רע למדי. נסו קרפ אספרגוס, קרפי חזיר ואספרגוס, ו קרפי עוף ואספרגוס עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בבלנדר, שלב את ששת המרכיבים הראשונים; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. מקררים במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
2
מחממים 8 אינץ ' משומן קלות. מחבת טפלון; יוצקים 2 כפות הבלילה למרכז המחבת. הרם והטה את המחבת לתחתית המעיל באופן שווה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר לרשת. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה, משמן את המחבת לפי הצורך. כשהוא קריר, ערמו קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר בין לבין.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מתלה תיל
מחבת
4
במחבת גדולה מביאים 1/2 פנימה. מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים אספרגוס; מכסים ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
6
מסננים ומניחים מיד אספרגוס במי קרח; מסננים ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
מים
7
על כל קרפ שכבו פרוסת חזיר, פרוסת גבינה שוויצרית ושלוש חניתות אספרגוס.
בסיר, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח ובויון. מערבבים בהדרגה מים. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מערבבים פנימה גבינת צ ' דר עד להמסה. מערבבים פנימה את השמנת, הפטריות והעירית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר
פטריות
מרק דגים
חמאה
עירית
קרם
קמח לכל מטרה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
10
יוצקים מעל קרפים.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
11
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד לחימום.