קרפי שרימפס
. אם יש לך שרימפס, חלב, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Crackle קרפים עם שרימפס, שרימפס שמנת & קרפים גבינת עיזים, ו סייגון קרפים עם שרימפס, בייקון וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
ריססו צלחת אפייה בגודל 9x12 אינץ ' עם ספריי בישול.
מקציפים 1 1/2 כוסות חלב וביצים יחד בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי עד מוקצף, על 2 דקות.
להוסיף 1 1/4 כוסות קמח 1/4 כפית מלח לתערובת חלב; לנצח עד incorporated, על 2 דקות יותר.
מחממים מחבת שאינה מקל על חום בינוני.
יוצקים 1/4 גביע הבלילה למחבת ומיד לסובב את המחבת עד הבלילה באופן שווה מעילה את החלק התחתון בשכבה דקה. מבשלים עד העליון של קרפ הוא כבר לא רטוב התחתון הפך חום בהיר, על 4 דקות. הפעל מרית סביב קצה המחבת כדי לשחרר; להעיף קרפ ולבשל עד שהצד השני הפך חום בהיר, על 2 דקות יותר.
לטאטא מים, 1/4 כוס קמח, 1/4 כפית מלח יחד בקערה.
מניחים חמאה ושום במחבת לא מקל על אש נמוכה. מכסים מחבת ומבשלים עד השום הוא חום זהוב, על 7 דקות.
מוסיפים שרימפס בשר לובסטר; מערבבים, מכסים מחבת, ומבשלים עד שרימפס הם ורודים בהירים מבושל דרך, כ 5 דקות.
מוסיפים מיץ לימון ופלפל קאיין; מערבבים, מכסים מחבת, ומבשלים 5 דקות יותר.
להקציף מים-תערובת קמח ומערבבים לתוך תערובת שרימפס.
מפזרים גבינת פרמזן על תערובת שרימפס; לבשל ומערבבים על חום בינוני עד מעובה, על 1 דקה.
הסר מחבת מחום שרימפס כפית מילוי על כל קרפ.
מגלגלים כל קרפ סביב מילוי ומניחים בתבנית אפייה מוכנה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
שלב 1 כוס חלב, מיונז, ו 1 כף קמח בסיר קטן; לבשל ומערבבים על חום בינוני עד מבעבע, 2 עד 3 דקות.
רוטב רסס מעל קרפים מלאים.
אופים בתנור שחומם מראש עד קרפים מבושלים דרך והרוטב מבעבע, 25 עד 30 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.