קרפים ליריד המדינה
זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לך תמצית שקדים, ממרח אגוזי לוז שוקולד, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו צוללות ביריד המדינה, צוללות ביריד המדינה, ו סלט תפוחי אדמה ביריד המדינה (מתכונים דומים).
הוראות
תערובת חלב, ביצים, 1 כף חמאה מומסת, סוכר לבן, תמצית שקדים, וקמח בבלנדר לתוך הבלילה חלקה, 1 עד 2 דקות. אפשר לבלילה לנוח בזמן שאתה מסיים את השלבים הנותרים, לפחות 20 דקות.
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה, על 10 דקות; לנקז על צלחת נייר מצופה מגבת.
ממיסים 1 כפית חמאה על מחבת קרפ או במחבת שאינה מקל על חום בינוני.
יוצקים 1/4 כוס הבלילה, לסובב את המחבת כדי מעיל שווה את כל החלק התחתון של המחבת עם הבלילה דקה, ומבשלים עד כתמים חומים קטנים מופיעים על החלק התחתון של קרפ, 2 עד 3 דקות.
בזהירות לשחרר קרפ מהמחבת בעדינות להעיף לבשל בצד השני, 1 עד 2 דקות יותר. קרפ נעשה כאשר הבלילה במרכז מוגדר וכמה כתמים חומים קטנים מופיעים בצד 2.
להחליק קרפ על צלחת מרופדת עם פיסת נייר קלף. מבשלים קרפים שנותרו, מורחים חמאה על המחבת בעת הצורך, ועורמים קרפים מבושלים בין חתיכות נייר קלף.
ממיסים 2 כפות הנותרים חמאה במחבת ומבשלים את הבננות פרוסות עד חום זהוב משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד. תניח את הבננות בצד.
כדי להרכיב, מניחים קרפ על צלחת הגשה ומפיצים 1 כף ממרח אגוזי לוז שוקולד ו 1 כף חמאת בוטנים על קרפ.
מניחים רצועת בייקון במרכז קרפ ובייקון העליון עם חצי בננה.
טפטוף על 1/2 כפית דבש על חצי הבננה.
מגלגלים את הקרפ לצורת גליל; אבק עם סוכר של קונדיטורים וטפטוף של סירופ שוקולד. חזור עם שאר החומרים כדי להפוך 12 קרפים מלאים.