קרפים מתובלים עם מילוי תות
המתכון מתובל קרפים עם מילוי תות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך חצאי תות, וניל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: קרפים קקאו עם מילוי תות-בננה, קרפים תות עם מילוי קצפת, ו קרפים כוסמת עם מילוי פירות ויוגורט.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים קמח, סוכר מגורען, אגוז מוסקט ו 1/8 כפית מלח; להפריש. בקערה בינונית אחרת, להכות חלב, ביצים, 3 כפות חמאה ואת תמצית שקדים עם מקציף חוט. הפוך היטב במרכז מרכיבים יבשים ויוצקים מרכיבים רטובים. בהדרגה להכות מרכיבים רטובים ויבשים יחד עד לא תערובת קמח יבש גלוי. הבלילה צריכה להיות עקביות ומראה של צבע הבית בז'. אם זה עבה מדי, להוסיף יותר חלב, 1 כף בכל פעם.
ב 8 אינץ ' מחבת nonstick או מחבת קרפ, לשפוך על 1 כפית שמן. השתמש במגבת נייר מקופלת כדי לנגב שמן סביב הפנים כולו של מחבת.
מחבת חום מעל חום בינוני עד חם (טיפת מים צריכה לרחף על פני הקרקעית).
הוסף על 3 כפות הבלילה למחבת ומיד להטות מחבת כדי מערבולת הבלילה כך שהוא מכסה את החלק התחתון של המחבת. מבשלים עד בועות זעירות טופס סביב קצה קרפ הוא משחי קלות על התחתונה. השתמש במרית כדי לשחרר ולהפוך את הקרפ. לבשל בצד השני רק כמה שניות. הפעל קרפ סיים על צלחת. (הקרפ הראשון שלך לא יכול להתברר מושלם-זה בסדר. השני יהיה.)
חזור עם הבלילה שנותרה. אם קרפים מקל, מחדש שמן התחתון של מחבת באמצעות אותה מגבת נייר. מחסנית קרפים, הצבת פיסת נייר קלף בישול או נייר שעווה בין כל אחד כדי שהם לא ידבקו זה לזה. מכסים קרפים במגבת מטבח כדי שלא יתייבשו לפני המילוי. (קרפים מוערמים, עטוף בניילון נצמד, ניתן לאחסן במקרר 1 יום. הביאו לטמפרטורת החדר לפני המילוי.)
ב 10 אינץ ' מחבת, להמיס 2 כפות חמאה על חום בינוני.
מוסיפים תותים וסוכר חום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תותים להיות רך מעט להפריש קצת מיץ.
מוסיפים מיץ תפוזים, חומץ, וניל וקורטוב של מלח. (
תערובת יהיה בועה למעלה, ייתכן שתרצה להסיט את הראש; האדים מן החומץ יכול לקחת את הנשימה משם.) קוק חשף 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל הופך מעט syrupy.
הסר קרפ מהערימה ומניח אותו על משטח עבודה נקי. (הקפד למלא קרפים כך הצד אטרקטיבי יותר יהיה בצד החיצוני.)
מקום על 2 כפות מילוי תות חם (נסה לא לכלול יותר מדי של מיץ) באמצע קרפ. מקפלים צדדים של קרפ, אחד בכל פעם, מעל מילוי עד שהם נפגשים באמצע חפיפה מעט. חזור עם קרפים הנותרים ומילוי. אבק עם אבקת סוכר.