קרפים עם עשבי תיבול וגבינת עזים ביצים מקושקשות
קרפים עם עשב וגבינת עז ביצים מקושקשות הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 299 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: גבינת עיזים וביצים מקושקשות צ'ייב, ביצים מקושקשות עם גבינת עיזים ורקטה, ו גבינת שמנת ביצה מקושקשת.
הוראות
עבור קרפים: בקערה גדולה לשלב קמח, חלב, ביצים וקמצוץ של מלח לטאטא עד חלקה.
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש עד 170 [°], או נמוך,
חום 1/2 כף חמאה על חום גבוה בינוני במחבת לא מקל 10 אינץ וכאשר נמס להוסיף 1/4 גביע קרפ הבלילה, מסתחרר מחבת בתנועה מעגלית, כך הבלילה הופך דק. מבשלים 2 דקות או עד השחמה ואז להעיף ולבשל עד הצד השני הוא השחמה, על 1 דקה יותר.
מניחים קרפ על צלחת הוכחה תנור ומניחים בתנור כדי להתחמם בזמן שאתה עושה את שאר הקרפים.
עבור עשב וגבינה עיזים ביצים מקושקשות: לאחר הקרפים מבושלים בתנור החם, לטאטא יחד חלב, עשבי תיבול וביצים. מחק את המחבת, חזור לתנור וחמם חמאה על אש נמוכה בינונית עד מותך.
מוסיפים ביצים ומבשלים ערבוב לעתים קרובות עם מרית גומי עד ביצים יש רק להגדיר, על 5 דקות.
מוסיפים את גבינת העזים ומערבבים בעדינות עד שגבינת העזים משתלבת רק בביצים.
כדי להרכיב את הקרפים, מניחים כף ביצים ב-1/4 מהקרפ ואז מתקפלים לשניים, ואז מתקפלים שוב כך שהקרפ מכסה את הביצים.
מגישים מיד מעוטר עירית קצוצה.