קרפצ'יו בקר
קרפצ'יו בקר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לך ארוגולה, ויניגרט, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: קרפצ'יו בקר, קרפצ'יו בקר עם ארוגולה, ו קרפצ'יו סקווש ובשר צלוי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לעטוף את הפילה בניילון נצמד ולמקם במקפיא במשך 2 שעות.
לאחר 2 שעות, לפתוח את הטנדרלוין דק לחתוך את הבשר לתוך כ 1/8 עד 1/4 אינץ חתיכות.
הניחו יריעות של ניילון נצמד והניחו כל פרוסה על הפלסטיק. למעלה עם חתיכת פלסטיק אחרת בעדינות להלום את הבשר עם פטיש בשר עד דק נייר. חזור עד שכל הבשר הוא פרוס והכה. מחלקים את הבשר באופן שווה בין 4 צלחות מקורר.
מגישים עם ירקות השליכו עם ויניגרט, מלח, פלפל ו / או פרמזן.