קרקרים שיבולת שועל
המתכון קרקרים שיבולת שועל יכול להתבצע בערך 40 דקות. מתכון זה מכין 36 מנות עם 43 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 44 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. אם יש לכם קינמון טחון, שמן זית, שיבולת שועל מגולגלת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: קרקרים שיבולת שועל, קרקרים בעלי חיים שיבולת שועל, ו קרקרים של גרהם : קרקרים של גרהם לא חייבים להיות מרובעים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה.
מניחים את שיבולת השועל המגולגלת לבלנדר או לקערת העבודה של מעבד מזון, ודופקים מספר פעמים כדי לטחון אותם לקמח גס. מערבבים בקערה את קמח שיבולת השועל יחד עם קמח מלא, מלח, סוכר וקינמון.
יוצקים פנימה את המים ושמן הזית ומערבבים ליצירת בצק רך.
מניחים את הבצק על תבנית האפייה המוכנה, ומרדדים בעובי 1/8 אינץ'. בעזרת סכין פורסים חלקית את הבצק בצורות רצויות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שחום בקושי, 10 עד 15 דקות. צפה בזהירות, כפי שהם לשרוף בקלות. אפשר להתקרר לחלוטין על גיליון אפייה לפני שבירת לאורך שורות הציון לתוך קרקרים בודדים.