קרקרים שיבולת שועל
קרקרים שיבולת שועל הוא טבעוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 43 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך מים, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: קרקרים שיבולת שועל, שיבולת שועל קרקרים בעלי חיים, ו קרקרים גרהם: קרקרים גרהם לא צריך להיות מרובע.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
מניחים את שיבולת השועל התגלגל לתוך בלנדר או קערת העבודה של מעבד מזון, ואת הדופק כמה פעמים לטחון אותם לתוך קמח גס. מערבבים את קמח שיבולת השועל יחד עם קמח מחיטה מלאה, מלח, סוכר וקינמון בקערה.
יוצקים את המים ושמן זית, ומערבבים כדי ליצור בצק רך.
מניחים את הבצק על תבנית האפייה מוכנה, ומתגלגלים בעובי 1/8 אינץ'. באמצעות סכין, לחתוך חלקית את הבצק בצורות הרצויות.
אופים בתנור שחומם מראש עד בקושי חום, 10 עד 15 דקות. צפה בזהירות, כפי שהם לשרוף בקלות. אפשר להתקרר לחלוטין על תבנית אפייה לפני שבירה לאורך קווי ציון לתוך קרקרים בודדים.