קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

קרקרים של בית חווה

קרקרים של בית חווה
קרקרים מתכון החווה מוכן בערך 45 דקות והוא בהחלט אדיר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל דרומי. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 74 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד גם מאוד סביר הר ד ' אובר. אם יש לכם אבקת אפייה, מים, שמנת מתוקה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו קרקרים של בית חווה, גזר בית חווה, ו פאי תפוחים החווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל -30
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כף קלות קמחים לכוסות מדידה יבשות; מפלס בעזרת סכין.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
3
מערבבים קמחים, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה; מערבבים עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
מוסיפים 1/3 כוס מים ושמנת; מערבבים ליצירת בצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
בצקבצק
מיםמים
6
מרדדים בצק לריבוע בגודל 13 אינץ ' על תבנית עם נייר אפייה. ציון בצק לתוך 16 ריבועים שווים. פירס כל קרקר עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בחום של 300 למשך 45 דקות או עד שהם פריכים. מגניב על מחבת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ניתן לשלב את דרום עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. הזכייה הזוכה פון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
פון זכייה זכיות ריזלינג
פון זכייה זכיות ריזלינג
אם אתה אוהב את 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח צד חיפוש עבור הלב שלך-תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזק יותר מ-14', הוא גם יבש ועשיר יותר. וזה כמו שצריך להיות; סכום המתיקות שהוא מכיל יעלה וירד עם מבנה היין של כל שנה, כי זה מה שעושים כורמים הגיוניים. האחרים פשוט הקימו נוסחה והיין "" מכיל-שי-גרם סוכר וזאט של זאט."לא זכיות ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש בהתגרות ומתוק בהתגרות, כך שתמשיך לשנות את דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא חכה, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.