קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

קרשי מוצרלה טריים

קרשי מוצרלה טריים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו קרשי מוצרלה טריים. מתאים ל-4 ומחירו 81 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 465 קלוריות. אם יש לכם פלפל גרוס, פרמזן טחון, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. נסו חציל בגריל ומוצרלן טרי על ג'בטה עם פלפלים אדומים קלויים, מיונז שום, בזיליקום טרי וארוגולה, קרשים במה, ו מוצרלן טרי ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מצננים מראש או מקפיאים מעט את קרשי הגבינה למשך כ -20 דקות. בינתיים מקציפים יחד את הקמח, הפרמזן, המלח והפלפל בקערה אחת, ומקציפים יחד את פירורי הלחם, הפטרוזיליה ואבקת השום בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
טובלים כל קרש בתערובת הקמח, ואז טובלים בשטיפת הביצים לכיסוי, ולבסוף מכסים בפירורי הלחם הפנקו המתובלים. החלק החיצוני חייב להיות מכוסה באופן שווה, או שהגבינה "תדלוף" החוצה במהלך הבישול. חזור על התהליך עם הקרשים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מניחים את קרשי הגבינה על תבנית עם נייר אפייה ומקפיאים למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מחממים שמן בטיגון או בסיר עמוק ל -350 מעלות עד 375 מעלות פ.מטגנים את הקרשים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות. הניחו לעודפי שמן לטפטף על מגבות נייר, ואז תבלו שוב במלח ופלפל והגישו על גבי הרוטב האדום לבחירתכם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רוטב אדוםרוטב אדום
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת