קרשי מוצרלה טריים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו קרשי מוצרלה טריים. מתאים ל-4 ומחירו 81 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 465 קלוריות. אם יש לכם פלפל גרוס, פרמזן טחון, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. נסו חציל בגריל ומוצרלן טרי על ג'בטה עם פלפלים אדומים קלויים, מיונז שום, בזיליקום טרי וארוגולה, קרשים במה, ו מוצרלן טרי ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מצננים מראש או מקפיאים מעט את קרשי הגבינה למשך כ -20 דקות. בינתיים מקציפים יחד את הקמח, הפרמזן, המלח והפלפל בקערה אחת, ומקציפים יחד את פירורי הלחם, הפטרוזיליה ואבקת השום בקערה אחרת.
טובלים כל קרש בתערובת הקמח, ואז טובלים בשטיפת הביצים לכיסוי, ולבסוף מכסים בפירורי הלחם הפנקו המתובלים. החלק החיצוני חייב להיות מכוסה באופן שווה, או שהגבינה "תדלוף" החוצה במהלך הבישול. חזור על התהליך עם הקרשים הנותרים.
מניחים את קרשי הגבינה על תבנית עם נייר אפייה ומקפיאים למשך 30 דקות.
מחממים שמן בטיגון או בסיר עמוק ל -350 מעלות עד 375 מעלות פ.מטגנים את הקרשים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות. הניחו לעודפי שמן לטפטף על מגבות נייר, ואז תבלו שוב במלח ופלפל והגישו על גבי הרוטב האדום לבחירתכם.