קשרי פפרוני שום
נסו פיצה פפרוני עם ארבע גבינות קשר, קשרי בייגלה עם פפרוני מחיטה מלאה, ו המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום) (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים חמים לתוך קערת ערבוב של מערבל לעמוד.
מפזרים שמרים על גבי ולתת מנוחה במשך כ 5 דקות.
מוסיפים קמח, 2 כפות שמן זית, מלח וסוכר.
מערבבים עם מצורף וו בצק במהירות בינונית במשך כ 10 דקות עד הבצק הוא אלסטי וניתן להסיר מהקערה בקלות.
יוצקים כמות קטנה של שמן לתוך קערת זכוכית ומניחים כדור בצק בפנים.
מניחים ניילון נצמד על גבי כדי לכסות קערה זכוכית.
תן לבצק לעלות במשך כשעה עד שהוא הוכפל בגודל.
מחלקים את הבצק ל -14 חתיכות. קח חתיכת בצק אחת להתגלגל לתוך חבל על 9 אינץ ' ארוך. לחץ על פפרוני מיני על גבי חבל, חבל בטנה אבל משאיר על אינץ ' ריק בכל צד. בזהירות לקשור חבל לתוך קשר ולתחוב את הקצוות לאמצע, אחד בתחתית, ואחד על החלק העליון. קצת פפרוני עלול ליפול. אתה יכול למקם בחזרה על גבי או לעזוב.
מניחים קשרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף, על 1 אינץ ' זה מזה.
אופים כ 15 דקות עד שהם הופכים חום זהוב על גבי.
בעוד הקשרים מתבשלים, מערבבים את כל מרכיבי ציפוי השום לקערה (למעט פטרוזיליה) ומיקרוגל במשך כ 1 דקה. מערבבים מרכיבים יחד.
כאשר קשרים נעשים, לזרוק אותם לתוך תערובת שום מעיל. ואז מפזרים פטרוזיליה קצוצה טרייה