ראגו עגבניות מטוגנות, בצל ופטריות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו ראגו עגבניות מטוגנות, בצל ופטריות. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-7 גרם שומן. המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתי ולקטו אובו מגיש 4 . 27 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם בזיליקום, עגבניות, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-40 דקות. עם ציון ספונקולרי של 86%, המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: שקדי בקר במרינדה עם ראגו בצל מקורמל ופטריות, לאכול תמורת שמונה דולרים: קרפים מקמח תירס, ראגו פטריות, ביצה מטוגנת וסטייקים חצילים עם דלעת, עגבניות ופטריות.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הבצל כ-5 דקות, עד שהוא שקוף.
מוסיפים את פרוסות העגבניות והפטריות ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, כ-20 דקות, עד שהעגבניות והפטריות מבושלות והרוטב מצטמצם ומסמיך.
מפזרים על בזיליקום, מלח ופלפל ומערבבים לאיחוד.