אם יש לך בצל, כוס 1/2גבינה, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות עם המתלה בעמדה האמצעית.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הוסיפו את כל המרכיבים לקציץ הבשר לקערה גדולה והשתמשו ביד שלכם כדי לערבב הכל ביחד. זה צריך להיות משולב היטב אבל לא דביק.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להניח כמה יריעות של פלסטיק לעטוף על משטח עבודה ואז להפיץ את תערובת הבשר לתוך 1/2 " מלבן עבה על רחב כמו רצועת 1 של בייקון.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
הניחו שורות מתחלפות של בייקון ופלפלים (אכלתי רק 2 פרוסות בייקון כך שהתמונה לא מדויקת, אבל הבנתם את הרעיון). הפוך 3 divits הקטן בקציץ הבשר ואז לתקוע את הביצים בהם.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מגלגלים מספיק קציץ בשר סביב הביצים כדי לכסות אותן, ואז סוחטים בעדינות את הגליל כדי למלא את הפערים בין הביצים. אתה צריך להיות בר מוצק של בשר עם ביצים מעט peaking החוצה ללא כיסי אוויר. תסיים לגלגל את כיכר הלחם ותוודא שאין כיסי אוויר ואז תסדר את הקצוות. אתה צריך להיות אחיד, גליל סגלגל מעט של בשר.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות
6
מניחים את תפר קציץ הבשר על מחבת או על מחבת אחרת שתנקז את השומן שיוצא מקציץ הבשר (זה חשוב). בעת קמצוץ אתה יכול להשתמש מתלה חוט מעל גיליון אפייה מכוסה בנייר כסף עם חריצים לחתוך לתוך רדיד.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
כתום M&m מעט אפייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים במשך חצי שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מערבבים את החומרים עבור זיגוג ואז מעיל את קציץ הבשר עם זיגוג. להחזיר אותו לתנור ואופים במשך 20-30 דקות נוספות או עד מדחום קריאה מיידית (מוכנס בין הביצים) קורא 160 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר את קציץ הבשר מהתנור ולאפשר לו לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך. אני בדרך כלל לחתוך את כיכר באמצע (חיתוך באמצע הביצה האמצעית), ולאחר מכן לחתוך שתי פרוסות משני צידי האמצע, עובד את דרכי החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מגישים עם סלט כדי לתת את האשליה שזה בריא יותר ממה שהוא באמת.