ראשי
הבית יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 818 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה של Norecipes יש 11 אוהדים. אם יש לך genoise, וניל שעועית, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית.
הוראות
השתמש בסכין חדה וכבדה כדי לחתוך את הקבוצ ' ה לשניים מלמטה למעלה. לגרד את כל הזרעים ואת תמרורים מהמרכז באמצעות כפית ולאחר מכן להשתמש מקלף ירקות חד כדי להסיר את העור הירוק יחד עם כל בשר ירוק.
חותכים את kabocha לתוך טריזים ואז לתוך גושים 1 אינץ'.
שים אותם במחבת רוטב יחד עם המים, סוכר, שעועית וניל מקל קינמון. מכסים במכסה ומבשלים על אש נמוכה עד שמזלג עובר בקלות דרך הקבוצ ' ה (כ 20-30 דקות). אל תתנו לו להרתיח כפי שהוא יתפורר לספוג לחות רבה מדי. מגניב ולהעביר את kabocha ואת הציד הנוזלי לתוך מיכל אטום ומקרר לילה, או עד שבוע.Genoise (מ Tartelette)הגדרת דוד כפול עם סיר גדול מספיק כדי להחזיק קערת ערבוב שלך ואז להביא את המים לרתיחה. להזיז את מדף התנור שלך למצב האמצעי ולחמם מראש ל 400 מעלות F. Prep 18 x 13 מחבת רול ג ' לי על ידי ריסוס שמן על זה וריפוד אותו בנייר קלף (השמן עוזר נייר דבק למחבת). ואז מעט שמן את החלק העליון של נייר הקלף.
שים את הביצים, חלמונים, סוכר ומלח בקערת ערבוב מתכת להקציף לשלב.
שים את הקערה בדוד הכפול שלך להקציף, חימום עד התערובת מגיעה 100 מעלות f (לוק חם). הר את הקערה על מערבל והכה על גבוה עם הקובץ המצורף whisk במשך 5 דקות. הנפח ישולש וסרטים צהובים וחיוורים של ביצה יזרמו מהקצף כשהם יהיו מוכנים.
שלב את הקמח ואת עמילן תירס. כאשר תערובת הביצים מוכנה, לנפות 1/3 של תערובת הקמח לתוך הביצים ולהשתמש בתנועה מתקפלת עם מרית כדי לשלב בעדינות את הקמח עם הביצים. חזור פעמיים נוספות, קיפול בין כל תוספת עד שאתה לא רואה עוד גושים של קמח.
יוצקים לתוך גיליון אפייה מוכן להחליק את החלק העליון (סרגל פלסטיק נקי עובד נהדר עבור זה).
אופים במשך 7-8 דקות או עד סכין יוצא נקי.
תן לג ' ניס להתקרר על מתלה.מחית קבוצ ' ה
באמצעות ricer או טחנת מזון, לעשות 1 כוס ארוז של קבוצ ' ה פירה (שלב זה חשוב שכן הוא מסיר כל סיביים ביטים מן kabocha).
הוסף את זה למעבד מזון יחד עם הסוכר ואת התהליך עד חלקה שמנת.קרם קבוצ ' ה
מקציפים את השמנת עד שהיא מחזיקה פסגות רכות.
שים את המים בקערה קטנה למיקרוגל בטוח ומפזרים את הג ' לטין על גבי.
תן לזה" בלום "במשך כמה דקות או עד שאתה לא רואה יותר אבקת ג' לטין על גבי. מיקרוגל זה במשך 20-30 שניות עד שזה רק מתחיל לרתוח (להיזהר, זה יהיה להציף במהירות).
מערבבים את מחית קבוצ 'ה וג' לטין מותך יחד עם מרית. לזרוק את זה לתוך השמנת ולהמשיך להצליף עד מחית kabocha מעורבב והשמנת מחזיקה פסגות נוקשות. תיזהר לא לשטוף את הקרם.להרכיב עוגת קרם Kabocha
הסר את genoise מן המחבת יחד עם נייר קלף ולהגדיר אותו על משטח שטוח.
חותכים שני 8 "x 8" ריבועים מחוץ למרכז של genoise. לקלף את השאריות ואת השמורה לשימוש נוסף (הם נהדרים להכנת טריפלס או טירמיסו).
מברשת את צמרות של שני ריבועי genoise עם 1/4 C של נוזל ציד בלתי חוקי. מקלפים את נייר הקלף מכיכר אחת ומניחים אותו הפוך על פיסת נייר קלף נקייה.
מברשת את החלק העליון של זה חתיכת genoise עם מחצית הנוזלים הנותרים ציד בלתי חוקי.
מורחים מספיק קרם קבוצ 'ה על גבי לעשות אפילו 3/8" שכבת שמנת (סרגל פלסטיק נקי עובד נהדר עבור זה). לקלף את הריבוע השני של genoise את נייר הקלף ולהפוך במהופך על השכבה הראשונה.
מברשת את הנוזל הלא חוקי שנותר על גבי ולהוסיף עוד 3/8 " שכבה עבה של cream.To הפוך את ציפוי לעוגה, להשתמש מגבות נייר לייבוש כל נוזל עודף מן kabocha עלומה הנותרים ולהוסיף אותם לנתז תפוחי אדמה. אורז את kabocha ישירות על גבי העוגה כדי להפוך שכבה אפילו של כתום "אורז". לנקות את הקצוות עם סכין בצק ולשמור את העוגה בקירור עד מוכן serve.To מגישים, להשתמש בסכין חדה לחתוך את העוגה לתוך חתיכות הגשה בגודל ואז העליון כל חתיכה עם מפזר אור של פלר דה sel ורצועה אחת של yuzu מסוכר.