קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ראשי

ראשי
הבית יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 818 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה של Norecipes יש 11 אוהדים. אם יש לך genoise, וניל שעועית, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית.

הוראות

1
דלעת קבוצ ' ה עלומה
מרכיבים שתצטרך
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
2
השתמש בסכין חדה וכבדה כדי לחתוך את הקבוצ ' ה לשניים מלמטה למעלה. לגרד את כל הזרעים ואת תמרורים מהמרכז באמצעות כפית ולאחר מכן להשתמש מקלף ירקות חד כדי להסיר את העור הירוק יחד עם כל בשר ירוק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
חותכים את kabocha לתוך טריזים ואז לתוך גושים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
4
שים אותם במחבת רוטב יחד עם המים, סוכר, שעועית וניל מקל קינמון. מכסים במכסה ומבשלים על אש נמוכה עד שמזלג עובר בקלות דרך הקבוצ ' ה (כ 20-30 דקות). אל תתנו לו להרתיח כפי שהוא יתפורר לספוג לחות רבה מדי. מגניב ולהעביר את kabocha ואת הציד הנוזלי לתוך מיכל אטום ומקרר לילה, או עד שבוע.Genoise (מ Tartelette)הגדרת דוד כפול עם סיר גדול מספיק כדי להחזיק קערת ערבוב שלך ואז להביא את המים לרתיחה. להזיז את מדף התנור שלך למצב האמצעי ולחמם מראש ל 400 מעלות F. Prep 18 x 13 מחבת רול ג ' לי על ידי ריסוס שמן על זה וריפוד אותו בנייר קלף (השמן עוזר נייר דבק למחבת). ואז מעט שמן את החלק העליון של נייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
שים את הביצים, חלמונים, סוכר ומלח בקערת ערבוב מתכת להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
שים את הקערה בדוד הכפול שלך להקציף, חימום עד התערובת מגיעה 100 מעלות f (לוק חם). הר את הקערה על מערבל והכה על גבוה עם הקובץ המצורף whisk במשך 5 דקות. הנפח ישולש וסרטים צהובים וחיוורים של ביצה יזרמו מהקצף כשהם יהיו מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
שלב את הקמח ואת עמילן תירס. כאשר תערובת הביצים מוכנה, לנפות 1/3 של תערובת הקמח לתוך הביצים ולהשתמש בתנועה מתקפלת עם מרית כדי לשלב בעדינות את הקמח עם הביצים. חזור פעמיים נוספות, קיפול בין כל תוספת עד שאתה לא רואה עוד גושים של קמח.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
יוצקים לתוך גיליון אפייה מוכן להחליק את החלק העליון (סרגל פלסטיק נקי עובד נהדר עבור זה).
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
אופים במשך 7-8 דקות או עד סכין יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
תן לג ' ניס להתקרר על מתלה.מחית קבוצ ' ה
מרכיבים שתצטרך
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
11
באמצעות ricer או טחנת מזון, לעשות 1 כוס ארוז של קבוצ ' ה פירה (שלב זה חשוב שכן הוא מסיר כל סיביים ביטים מן kabocha).
מרכיבים שתצטרך
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
12
הוסף את זה למעבד מזון יחד עם הסוכר ואת התהליך עד חלקה שמנת.קרם קבוצ ' ה
מרכיבים שתצטרך
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
13
מקציפים את השמנת עד שהיא מחזיקה פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
14
שים את המים בקערה קטנה למיקרוגל בטוח ומפזרים את הג ' לטין על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
תן לזה" בלום "במשך כמה דקות או עד שאתה לא רואה יותר אבקת ג' לטין על גבי. מיקרוגל זה במשך 20-30 שניות עד שזה רק מתחיל לרתוח (להיזהר, זה יהיה להציף במהירות).
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
16
מערבבים את מחית קבוצ 'ה וג' לטין מותך יחד עם מרית. לזרוק את זה לתוך השמנת ולהמשיך להצליף עד מחית kabocha מעורבב והשמנת מחזיקה פסגות נוקשות. תיזהר לא לשטוף את הקרם.להרכיב עוגת קרם Kabocha
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
17
הסר את genoise מן המחבת יחד עם נייר קלף ולהגדיר אותו על משטח שטוח.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
18
חותכים שני 8 "x 8" ריבועים מחוץ למרכז של genoise. לקלף את השאריות ואת השמורה לשימוש נוסף (הם נהדרים להכנת טריפלס או טירמיסו).
19
מברשת את צמרות של שני ריבועי genoise עם 1/4 C של נוזל ציד בלתי חוקי. מקלפים את נייר הקלף מכיכר אחת ומניחים אותו הפוך על פיסת נייר קלף נקייה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
20
מברשת את החלק העליון של זה חתיכת genoise עם מחצית הנוזלים הנותרים ציד בלתי חוקי.
21
מורחים מספיק קרם קבוצ 'ה על גבי לעשות אפילו 3/8" שכבת שמנת (סרגל פלסטיק נקי עובד נהדר עבור זה). לקלף את הריבוע השני של genoise את נייר הקלף ולהפוך במהופך על השכבה הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
22
מברשת את הנוזל הלא חוקי שנותר על גבי ולהוסיף עוד 3/8 " שכבה עבה של cream.To הפוך את ציפוי לעוגה, להשתמש מגבות נייר לייבוש כל נוזל עודף מן kabocha עלומה הנותרים ולהוסיף אותם לנתז תפוחי אדמה. אורז את kabocha ישירות על גבי העוגה כדי להפוך שכבה אפילו של כתום "אורז". לנקות את הקצוות עם סכין בצק ולשמור את העוגה בקירור עד מוכן serve.To מגישים, להשתמש בסכין חדה לחתוך את העוגה לתוך חתיכות הגשה בגודל ואז העליון כל חתיכה עם מפזר אור של פלר דה sel ורצועה אחת של yuzu מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
YuzuYuzu
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים