קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

רביולי Ricotta-אפונה עם אספרגוס ופטריות

רביולי Ricotta-אפונה עם אספרגוס ופטריות
המתכון Ricotta-אפונה רביולי עם אספרגוס ופטריות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. גשו לסופר וקנו אספרגוס, תערובת פטריות אקזוטיות מראש, אגוז מוסקט הקרקע, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. נסו רביולי אספרגוס וריקוטה, רביולי ריקוטה עם חמאת פרג משחימה ואספרגוס, ו רביולי אספרגוס עם פטריות קרמיני צרוב פאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין מילוי, לשלב את המרכיבים הראשונים 8 בקערה. מכסים ומקררים 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כדי להכין פסטה, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים קמח 1/4 כפית מלח במעבד מזון; דופק 3 פעמים או עד מעורבב. עם מעבד על, לאט לשפוך מים וביצים דרך מצנח מזון; תהליך עד הבצק יוצר כדור. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות). לעטוף בצק בניילון נצמד; לקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחלקים בצק ל 8 מנות שוות. עבודה עם מנה 1 בכל פעם, להעביר את הבצק דרך גלילים חלקים של מכונת פסטה על הגדרה רחבה ביותר (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש). המשך מד רוחב נע להגדרות צרות יותר; להעביר את הבצק דרך גלילים פעם אחת בכל הגדרה, לאבק בקמח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
5
להניח גיליון פסטה שטוח על משטח מקומח קלות; כיסוי. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
כפית 1 1/2 כפיות מילוי תערובת במרווחים של כ 2 אינץ לאורך גיליון פסטה 1. להרטיב את הקצוות בין כל חלק מילוי עם מים; מקום 1 גיליון פסטה על גבי, לחיצה סביב מילוי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
חותכים גיליון פסטה לתוך רביולי 6 (3 x 3 אינץ'), זמירה קצוות עם סכין חדה או גלגל מאפה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מברשת עודף קמח רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
9
מניחים רביולי על תבנית אפייה מקומטת קלות (לכסות כדי למנוע ייבוש). חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו תערובת מילוי כדי ליצור רביולי 24.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
כדי להכין רוטב, שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים שאלוט ו-3 המרכיבים הבאים (דרך פטריות) למחבת; מבשלים 8 דקות או עד פטריות הם השחמה ורך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים מרק ו 1/4 כפית פלפל; לבשל 4 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
13
הסר מהחום; להתחמם.
14
מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה בכל אחד 2 תנורים הולנדים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
הוסף 12 רביולי לכל מחבת; לבשל 4 דקות או עד רביולי לצוף על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
הסר רביולי ממים עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
17
מניחים רביולי על מגש, לוודא שהם לא חופפים; לכסות ולשמור חם. להחזיר מים ב 1 תנור הולנדי לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
18
הוסף אספרגוס מגולח; לבשל 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
19
ניקוז.
20
מקום 4 רביולי על כל אחד 6 צלחות; העליון כל מנה עם רוטב 1/2 כוס אספרגוס 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רביולירביולי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
21
מפזרים כל מנה עם 4 כפיות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת

מרכיבים

227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אספרגוס, מגולח דקאספרגוס, מגולח דק0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף נטול שומן ופחות נתרןמרק עוף נטול שומן ופחות נתרן3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 אונקיות 00 קמח (אודות1/2 אונקיות 00 קמח (אודות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עירית טרייה קצוצהעירית טרייה קצוצה5חתיכות טופי הית' ברעירית טרייה קצוצהעירית טרייה קצוצה1חתיכות טופי הית' ברטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד0חתיכות טופי הית' ברקליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילות תערובת פטריות אקזוטיות המתוכננות מראש (כגון שיטאקה, קרמיני, ו אויסטר)חבילות תערובת פטריות אקזוטיות המתוכננות מראש (כגון שיטאקה, קרמיני, ו אויסטר)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 כוס פרמזן מגורר דק-גבינת רג'יאנו1/4 כוס פרמזן מגורר דק-גבינת רג'יאנו57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס מגולח Parmigiano-גבינת רג'יאנו1/2 כוס מגולח Parmigiano-גבינת רג'יאנו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה ירוקה פטיט קפוא, מופשר קצוץ גסאפונה ירוקה פטיט קפוא, מופשר קצוץ גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט קצוץ דק (כ 2)שאלוט קצוץ דק (כ 2)1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת ריקוטה בחלב מלאגבינת ריקוטה בחלב מלא23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)