קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

רביולי Ricotta-אפונה עם אספרגוס ופטריות

רביולי Ricotta-אפונה עם אספרגוס ופטריות
המתכון Ricotta-אפונה רביולי עם אספרגוס ופטריות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. גשו לסופר וקנו אספרגוס, תערובת פטריות אקזוטיות מראש, אגוז מוסקט הקרקע, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. נסו רביולי אספרגוס וריקוטה, רביולי ריקוטה עם חמאת פרג משחימה ואספרגוס, ו רביולי אספרגוס עם פטריות קרמיני צרוב פאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין מילוי, לשלב את המרכיבים הראשונים 8 בקערה. מכסים ומקררים 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
כדי להכין פסטה, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מניחים קמח 1/4 כפית מלח במעבד מזון; דופק 3 פעמים או עד מעורבב. עם מעבד על, לאט לשפוך מים וביצים דרך מצנח מזון; תהליך עד הבצק יוצר כדור. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות). לעטוף בצק בניילון נצמד; לקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
מחלקים בצק ל 8 מנות שוות. עבודה עם מנה 1 בכל פעם, להעביר את הבצק דרך גלילים חלקים של מכונת פסטה על הגדרה רחבה ביותר (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש). המשך מד רוחב נע להגדרות צרות יותר; להעביר את הבצק דרך גלילים פעם אחת בכל הגדרה, לאבק בקמח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
5
להניח גיליון פסטה שטוח על משטח מקומח קלות; כיסוי. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
כפית 1 1/2 כפיות מילוי תערובת במרווחים של כ 2 אינץ לאורך גיליון פסטה 1. להרטיב את הקצוות בין כל חלק מילוי עם מים; מקום 1 גיליון פסטה על גבי, לחיצה סביב מילוי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
חותכים גיליון פסטה לתוך רביולי 6 (3 x 3 אינץ'), זמירה קצוות עם סכין חדה או גלגל מאפה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
מברשת עודף קמח רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
9
מניחים רביולי על תבנית אפייה מקומטת קלות (לכסות כדי למנוע ייבוש). חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו תערובת מילוי כדי ליצור רביולי 24.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
כדי להכין רוטב, שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים שאלוט ו-3 המרכיבים הבאים (דרך פטריות) למחבת; מבשלים 8 דקות או עד פטריות הם השחמה ורך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים מרק ו 1/4 כפית פלפל; לבשל 4 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
13
הסר מהחום; להתחמם.
14
מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה בכל אחד 2 תנורים הולנדים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
הוסף 12 רביולי לכל מחבת; לבשל 4 דקות או עד רביולי לצוף על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
הסר רביולי ממים עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
17
מניחים רביולי על מגש, לוודא שהם לא חופפים; לכסות ולשמור חם. להחזיר מים ב 1 תנור הולנדי לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
18
הוסף אספרגוס מגולח; לבשל 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
19
ניקוז.
20
מקום 4 רביולי על כל אחד 6 צלחות; העליון כל מנה עם רוטב 1/2 כוס אספרגוס 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
21
מפזרים כל מנה עם 4 כפיות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל

מרכיבים

227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אספרגוס, מגולח דקאספרגוס, מגולח דק0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף נטול שומן ופחות נתרןמרק עוף נטול שומן ופחות נתרן3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 אונקיות 00 קמח (אודות1/2 אונקיות 00 קמח (אודות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעירית טרייה קצוצהעירית טרייה קצוצה5חתיכות טופי הית' ברעירית טרייה קצוצהעירית טרייה קצוצה1חתיכות טופי הית' ברטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד0חתיכות טופי הית' ברקליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילות תערובת פטריות אקזוטיות המתוכננות מראש (כגון שיטאקה, קרמיני, ו אויסטר)חבילות תערובת פטריות אקזוטיות המתוכננות מראש (כגון שיטאקה, קרמיני, ו אויסטר)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 כוס פרמזן מגורר דק-גבינת רג'יאנו1/4 כוס פרמזן מגורר דק-גבינת רג'יאנו57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוס מגולח Parmigiano-גבינת רג'יאנו1/2 כוס מגולח Parmigiano-גבינת רג'יאנו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה ירוקה פטיט קפוא, מופשר קצוץ גסאפונה ירוקה פטיט קפוא, מופשר קצוץ גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט קצוץ דק (כ 2)שאלוט קצוץ דק (כ 2)1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת ריקוטה בחלב מלאגבינת ריקוטה בחלב מלא22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת