המתכון Ricotta-אפונה רביולי עם אספרגוס ופטריות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. גשו לסופר וקנו אספרגוס, תערובת פטריות אקזוטיות מראש, אגוז מוסקט הקרקע, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. נסו רביולי אספרגוס וריקוטה, רביולי ריקוטה עם חמאת פרג משחימה ואספרגוס, ו רביולי אספרגוס עם פטריות קרמיני צרוב פאן (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין מילוי, לשלב את המרכיבים הראשונים 8 בקערה. מכסים ומקררים 1 שעה.
מניחים קמח 1/4 כפית מלח במעבד מזון; דופק 3 פעמים או עד מעורבב. עם מעבד על, לאט לשפוך מים וביצים דרך מצנח מזון; תהליך עד הבצק יוצר כדור. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות). לעטוף בצק בניילון נצמד; לקרר 30 דקות.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחלקים בצק ל 8 מנות שוות. עבודה עם מנה 1 בכל פעם, להעביר את הבצק דרך גלילים חלקים של מכונת פסטה על הגדרה רחבה ביותר (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש). המשך מד רוחב נע להגדרות צרות יותר; להעביר את הבצק דרך גלילים פעם אחת בכל הגדרה, לאבק בקמח במידת הצורך.
להניח גיליון פסטה שטוח על משטח מקומח קלות; כיסוי. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
כפית 1 1/2 כפיות מילוי תערובת במרווחים של כ 2 אינץ לאורך גיליון פסטה 1. להרטיב את הקצוות בין כל חלק מילוי עם מים; מקום 1 גיליון פסטה על גבי, לחיצה סביב מילוי לאטום.