רביולי Ricotta-אפונה עם אספרגוס ופטריות
המתכון Ricotta-אפונה רביולי עם אספרגוס ופטריות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. גשו לסופר וקנו אספרגוס, תערובת פטריות אקזוטיות מראש, אגוז מוסקט הקרקע, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. נסו רביולי אספרגוס וריקוטה, רביולי ריקוטה עם חמאת פרג משחימה ואספרגוס, ו רביולי אספרגוס עם פטריות קרמיני צרוב פאן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מילוי, לשלב את המרכיבים הראשונים 8 בקערה. מכסים ומקררים 1 שעה.
כדי להכין פסטה, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מניחים קמח 1/4 כפית מלח במעבד מזון; דופק 3 פעמים או עד מעורבב. עם מעבד על, לאט לשפוך מים וביצים דרך מצנח מזון; תהליך עד הבצק יוצר כדור. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות). לעטוף בצק בניילון נצמד; לקרר 30 דקות.
מחלקים בצק ל 8 מנות שוות. עבודה עם מנה 1 בכל פעם, להעביר את הבצק דרך גלילים חלקים של מכונת פסטה על הגדרה רחבה ביותר (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש). המשך מד רוחב נע להגדרות צרות יותר; להעביר את הבצק דרך גלילים פעם אחת בכל הגדרה, לאבק בקמח במידת הצורך.
להניח גיליון פסטה שטוח על משטח מקומח קלות; כיסוי. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
כפית 1 1/2 כפיות מילוי תערובת במרווחים של כ 2 אינץ לאורך גיליון פסטה 1. להרטיב את הקצוות בין כל חלק מילוי עם מים; מקום 1 גיליון פסטה על גבי, לחיצה סביב מילוי לאטום.
חותכים גיליון פסטה לתוך רביולי 6 (3 x 3 אינץ'), זמירה קצוות עם סכין חדה או גלגל מאפה.
מניחים רביולי על תבנית אפייה מקומטת קלות (לכסות כדי למנוע ייבוש). חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו תערובת מילוי כדי ליצור רביולי 24.
כדי להכין רוטב, שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים שאלוט ו-3 המרכיבים הבאים (דרך פטריות) למחבת; מבשלים 8 דקות או עד פטריות הם השחמה ורך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מרק ו 1/4 כפית פלפל; לבשל 4 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה בכל אחד 2 תנורים הולנדים גדולים.
הוסף 12 רביולי לכל מחבת; לבשל 4 דקות או עד רביולי לצוף על פני השטח.
הסר רביולי ממים עם כפית מחוררת.
מניחים רביולי על מגש, לוודא שהם לא חופפים; לכסות ולשמור חם. להחזיר מים ב 1 תנור הולנדי לרתיחה.
הוסף אספרגוס מגולח; לבשל 15 שניות.
מקום 4 רביולי על כל אחד 6 צלחות; העליון כל מנה עם רוטב 1/2 כוס אספרגוס 1/4 כוס.
מפזרים כל מנה עם 4 כפיות גבינה.