קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

רביולי בייקון עם פטריות

רביולי בייקון עם פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי בייקון עם פטריות. מנה אחת מכילה 852 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, מלח כשר ופלפל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו רביולי סלק עם פטריות מטוגנות, רביולי דלורית עם פטריות, ו רביולי Ricotta-אפונה עם אספרגוס ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקמח במעבד מזון. עם המנוע פועל, יוצקים את הביצים מכות ודופק עד הבצק מתאסף סביב הלהבים. להפוך את הבצק ולטפוח לתוך מלבן. לעטוף בניילון נצמד ולהניח בצד 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
בינתיים, לעשות את המילוי: דופק את הכרישה, בייקון וגזר במעבד מזון עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
בייקוןבייקון
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
העברה למחבת; להוסיף 1 כוס מים ומבשלים על חום בינוני, ערבוב, עד התאדה, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את אגוז מוסקט, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. להגדיל את החום בינוני גבוה; לבשל עד הירקות מתחילים חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
מלחמלח
5
מעבירים לקערה, מוסיפים את הפטרוזיליה ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מערבבים את הריקוטה, gruyere וחלמונים ביצה; לכסות ולקרר עד מוכן לעשות את הרביולי.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
GruyereGruyere
רביולירביולי
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
7
אבק את הבצק עם קמח לחתוך 6 חתיכות. Pat 1 חתיכת בצק לתוך מלבן 4 על 2 אינץ ' (לשמור את השאר מכוסה בניילון נצמד). להאכיל צד רחב דרך מכונת פסטה בסביבה העבה ביותר. המשך להאכיל את הבצק דרך המכונה, הפחתת עובי הגדרה בכל פעם, עד הפסטה היא על / 16 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
8
מניחים את גיליון הפסטה על נייר קלף מצופה קמח תירס ומכסים במגבת מטבח. חזור עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מגבות מטבחמגבות מטבח
9
קו גיליון אפייה עם קלף ואבק עם קמח תירס. לחשוף 1 גיליון בצק; לפרוס עם צד ארוך מולך (לשמור על הסדינים הנותרים מכוסים).
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מניחים תלוליות קטנות של מילוי, על 2 סנטימטרים זה מזה, בשורה לאורך הקצה התחתון.
מרכיבים שתצטרך
סרגל אונדססרגל אונדס
11
צחצח את החצי העליון של הסדין במים וקפל את הבצק כדי לכסות את המילוי; לחץ סביב כל תל כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
12
חותכים לריבועים עם גלגל פיצה או סכין השף; מעבירים לסדין האפייה. חזור עם הבצק הנותר ומילוי. אם לא משתמשים מיד, לעטוף את תבנית האפייה פלסטיק להקפיא עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
שפים סכיןשפים סכין
13
הפוך את הרוטב: להמיס 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים, עד רך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מלחמלח
15
מוסיפים את הבצל הירוק ושום; לבשל, ערבוב, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שוםשום
16
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
17
הסר מהחום ומערבבים בזיליקום ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
18
מבשלים את הרביולי: להביא 3 סנטימטרים של מים מלוחים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
19
מוסיפים את הרביולי בקבוצות ומבשלים עד למכרז, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
20
הסר בכפית מחוררת והעברהלתבנית אפייה (להזמין את מי הבישול). מכסים את הרביולי בחופשיות בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
21
מוסיפים 1/2 כוסות של מי בישול רביולי לרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה מעט, 2 עד 3 דקות. מערבולת הנותרים 2 כפות חמאה ועונה עם מלח ופלפל. מחלקים את רביולי בין צלחות; העליון עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רביולירביולי
חמאהחמאה
רוטברוטב
מיםמים
22
צילום: Con Poulos