רביולי גבינה צמחונית
רביולי גבינה צמחונית יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 3 מנות עם 391 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו זיתים, קישואים, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה די טוב. נסו רביולי ארבע גבינות, 3 רביולי גבינה, ו רביולי גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים רביולי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים ומערבבים קישואים ובצל עד שהם רכים. מערבבים פנימה את העגבניות, הזיתים והתיבול האיטלקי. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות.
מסננים רביולי ומוסיפים לתבנית; מערבבים בעדינות לשילוב.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הפטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
# 35 יין הצופה למעלה 100 של 2009