רביולי ומרק ירקות
מרק רביולי וירקות היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מהמנה מכילה כ -20 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 485 קלוריות . , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 18 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש באגט, מרק ירקות, סלרי ואסקרול. זה מושלם לחורף . כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 94% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רביולי ירקות גינה עם ברודו עגבניות , מרק מיני קציצות ורביולי עם קרוטוני שום , ורביולי מנגל עוף וגבינת עיזים .
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי והתימין ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ-4 דקות.
מוסיפים את המרק ו-3 כוסות מים ומגבירים את האש לגבוהה. מכסים ומביאים לרתיחה ואז מוסיפים את הרביולי. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהרביולי רכים (ראו תווית לזמן בישול משוער).
מוסיפים את האסקרול למרק ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהם נבולים. מתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק לקערות ומפזרים את הגבינה.