רביולי מטוגן
רביולי מטוגן דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. זה מנות ראשונות יש 223 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמן זית, פרמזן, רביולי גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: רביולי מטוגן, רביולי מטוגן, ו רביולי מטוגן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
יוצקים מספיק שמן זית למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מחממים את השמן על חום בינוני עד שמדחום בטיגון עמוק רושם 325 מעלות F.
בעוד השמן מתחמם, לשים את חלב החמאה ואת פירורי הלחם בקערות רדודות נפרדות. עבודה בקבוצות, לטבול רביולי בחמאה כדי מעיל לחלוטין. אפשר לחמאה העודפת לטפטף בחזרה לקערה. לדלות רביולי בפירורי הלחם.
מניחים את הרביולי על תבנית אפייה, וממשיכים עם הרביולי הנותרים.
כאשר השמן חם, מטגנים את הרביולי בקבוצות, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב, כ -3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את רביולי מטוגן מגבות נייר לניקוז.
מפזרים רביולי מטוגן עם פרמזן ומגישים עם קערה של רוטב מרינרה מחומם לטבילה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו, ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון