קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

רביולי מלא ריקוטה (רביולי די ריקוטה)

רביולי מלא ריקוטה (רביולי די ריקוטה)
רביולי מלא ריקוטה (רביולי di ריקוטה) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 821 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח ופלפל, ריקוטה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלק וריקוטה רביולי, רביולי אספרגוס וריקוטה, ו רביולי גזר וריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה לשלב את ריקוטה, אגוז מוסקט, גרידת לימון, Parmigiano-רג ' יאנו, וביצה 1. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מערבבים היטב ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
תליית הקמח על משטח עבודה נקי וליצור באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2
מניחים את הביצים, חלמונים, ושמן (אם משתמשים) במרכז. בעזרת מזלג, לטאטא את הביצים ושמן יחד ולאט לאט להתחיל לגרור את הקמח לתערובת הביצה. ללוש ביד עד שכל החומרים משולבים היטב והבצק חלק וגמיש, כ -10 דקות. (לחלופין, מניחים את כל החומרים בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק. עם המיקסר במהירות בינונית, ללוש את הבצק עד חלק וגמיש, על 5 דקות.) לעטוף את הבצק בניילון נצמד או למקם אותו בקערה מכוסה ולתת לו לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הגדר מכונת פסטה ולהפוך אותו לפתיחה הגדולה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
4
חותכים חתיכות בצק בגודל של ביצה. עבודה עם חתיכת בצק אחת בכל פעם, מגלגלים את הבצק לסדינים בעובי של 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
שכב 1 גיליון פסטה שטוח על משטח עבודה מקומח קלות ולקבוע בערך איפה נקודת האמצע הוא לאורכו. השתמש במברשת מאפה כדי להרטיב קלות חצי מהבצק עם הביצה הנותרת מוכה קלות עם מים. כף ערימות של המילוי, על 2 כפיות כל אחד, על חצי הצד הרטוב של הבצק, עוזב על 1/2 אינץ ' בין התלוליות. מקפלים את החצי היבש של הסדין לאורך כדי לכסות את המילוי. לחץ על יריעות הפסטה יחד כדי לאטום את הקצוות סביב המילוי, ולחץ על כל אוויר עודף. השתמש חותך מאפה או סכין לחתוך רביולי בודדים. כאשר אתה חותך את הרביולי, מניחים אותם על צלחת או תבנית אפייה זרועים קמח כדי למנוע מהם דבק. חזור עם שאר הפסטה ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
רביולירביולי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את הרביולי בבת אחת ומערבבים כמה פעמים כדי לצלול ולהפריד ביניהם. לבשל, חשופה, ברתיחה עדינה עד הפסטה היא רק רך לנשוך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מסננים את הרביולי ביסודיות ומגישים עם רוטב או גבינה הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו