רביולי מלא ריקוטה (רביולי די ריקוטה)
רביולי מלא ריקוטה (רביולי di ריקוטה) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 821 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח ופלפל, ריקוטה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלק וריקוטה רביולי, רביולי אספרגוס וריקוטה, ו רביולי גזר וריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה לשלב את ריקוטה, אגוז מוסקט, גרידת לימון, Parmigiano-רג ' יאנו, וביצה 1. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מערבבים היטב ומניחים בצד.
תליית הקמח על משטח עבודה נקי וליצור באר במרכז.
מניחים את הביצים, חלמונים, ושמן (אם משתמשים) במרכז. בעזרת מזלג, לטאטא את הביצים ושמן יחד ולאט לאט להתחיל לגרור את הקמח לתערובת הביצה. ללוש ביד עד שכל החומרים משולבים היטב והבצק חלק וגמיש, כ -10 דקות. (לחלופין, מניחים את כל החומרים בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק. עם המיקסר במהירות בינונית, ללוש את הבצק עד חלק וגמיש, על 5 דקות.) לעטוף את הבצק בניילון נצמד או למקם אותו בקערה מכוסה ולתת לו לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות.
הגדר מכונת פסטה ולהפוך אותו לפתיחה הגדולה ביותר.
חותכים חתיכות בצק בגודל של ביצה. עבודה עם חתיכת בצק אחת בכל פעם, מגלגלים את הבצק לסדינים בעובי של 1/8 אינץ'.
שכב 1 גיליון פסטה שטוח על משטח עבודה מקומח קלות ולקבוע בערך איפה נקודת האמצע הוא לאורכו. השתמש במברשת מאפה כדי להרטיב קלות חצי מהבצק עם הביצה הנותרת מוכה קלות עם מים. כף ערימות של המילוי, על 2 כפיות כל אחד, על חצי הצד הרטוב של הבצק, עוזב על 1/2 אינץ ' בין התלוליות. מקפלים את החצי היבש של הסדין לאורך כדי לכסות את המילוי. לחץ על יריעות הפסטה יחד כדי לאטום את הקצוות סביב המילוי, ולחץ על כל אוויר עודף. השתמש חותך מאפה או סכין לחתוך רביולי בודדים. כאשר אתה חותך את הרביולי, מניחים אותם על צלחת או תבנית אפייה זרועים קמח כדי למנוע מהם דבק. חזור עם שאר הפסטה ומילוי.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הרביולי בבת אחת ומערבבים כמה פעמים כדי לצלול ולהפריד ביניהם. לבשל, חשופה, ברתיחה עדינה עד הפסטה היא רק רך לנשוך, 2 עד 3 דקות.
מסננים את הרביולי ביסודיות ומגישים עם רוטב או גבינה הרצוי.