קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

רביולי נקניק וריקוטה עם רוטב פסטו

רביולי נקניק וריקוטה עם רוטב פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק ו Ricotta רביולי עם רוטב פסטו. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 840 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם בצל, גבינת ריקוטה, קישורי נקניק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר, רביולי בזיליקום ריקוטה ורוטב שמנת עגבניות, ו רביולי עם רוטב פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בצל ו 3 שיני שום במעבד מזון. תהליך תוך drizzling ב 1/4 כוס זית, עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בנקניק. מבשלים ומערבבים עד הנקניק מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לנקז ולהשליך כל גריז עודף. מערבבים בתערובת בצל, להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
הסר מהחום.
5
יוצקים תערובת למעבד המזון יחד עם גבינת ריקוטה. תהליך עד חלקה, הזרמת שמן זית יותר לפי הצורך. מערבבים בפפריקה וקיין, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
כפית על 1 כף מלאה של תערובת נקניק על מרכז עטיפת וונטון אחד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
7
מברשת את הקצוות של העטיפה עם הביצה, ואז לקפל את העטיפה לתוך משולש, איטום הקצוות בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מניחים רביולי על תבנית אפייה מרוסס בתרסיס בישול. חזור עד שכל עטיפות וונטון כבר מלא. מכסים ומקררים את הרביולי עד שיהיה מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
בינתיים, למקם את הבזיליקום וצנוברים במעבד מזון נקי. דופק 4 או 5 פעמים, ולאחר מכן להוסיף 2 שיני שום. דופק 2 או 3 יותר פעמים, ולאחר מכן לעבד עד חלקה תוך הוספת לאט 5 כפות שמן זית. מערבבים בחומץ בלסמי, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. ברגע שהמים רותחים, מערבבים ברביולי. קוק נחשף, ערבוב מדי פעם, עד רביולי לצוף למעלה ואת המילוי חם, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
12
מניחים רביולי בקערה גדולה לזרוק עם 4 עד 5 כפות של פסטו.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.