רביולי נקניק וריקוטה עם רוטב פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק ו Ricotta רביולי עם רוטב פסטו. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 840 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם בצל, גבינת ריקוטה, קישורי נקניק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר, רביולי בזיליקום ריקוטה ורוטב שמנת עגבניות, ו רביולי עם רוטב פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצל ו 3 שיני שום במעבד מזון. תהליך תוך drizzling ב 1/4 כוס זית, עד חלקה. תניח בצד.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בנקניק. מבשלים ומערבבים עד הנקניק מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, על 10 דקות.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף. מערבבים בתערובת בצל, להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
יוצקים תערובת למעבד המזון יחד עם גבינת ריקוטה. תהליך עד חלקה, הזרמת שמן זית יותר לפי הצורך. מערבבים בפפריקה וקיין, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
כפית על 1 כף מלאה של תערובת נקניק על מרכז עטיפת וונטון אחד.
מברשת את הקצוות של העטיפה עם הביצה, ואז לקפל את העטיפה לתוך משולש, איטום הקצוות בחוזקה.
מניחים רביולי על תבנית אפייה מרוסס בתרסיס בישול. חזור עד שכל עטיפות וונטון כבר מלא. מכסים ומקררים את הרביולי עד שיהיה מוכן לבשל.
בינתיים, למקם את הבזיליקום וצנוברים במעבד מזון נקי. דופק 4 או 5 פעמים, ולאחר מכן להוסיף 2 שיני שום. דופק 2 או 3 יותר פעמים, ולאחר מכן לעבד עד חלקה תוך הוספת לאט 5 כפות שמן זית. מערבבים בחומץ בלסמי, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. ברגע שהמים רותחים, מערבבים ברביולי. קוק נחשף, ערבוב מדי פעם, עד רביולי לצוף למעלה ואת המילוי חם, 3 עד 4 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מניחים רביולי בקערה גדולה לזרוק עם 4 עד 5 כפות של פסטו.