קושימומחה
מוכן ב1 ש, 19 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

רביולי עם סרטן מתוק ופסטו עשב ירוק

רביולי עם סרטן מתוק ופסטו עשב ירוק
רביולי עם סרטן מתוק ועשב ירוק פסטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 1333 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 91 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אנשובי, בשר דשן, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -19 דקות. עם כפית ציון של 86% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו רביולי ארבע גבינות עם פסטו עשב, רביולי אפונה ירוק, ו אטריות מגניבות עם פסטו ירוק ורוטב שומשום סויה מתובל מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את בצק הפסטה כפי שמכוון במתכון הראשי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
1
מערבבים את כל החומרים בקערת ערבוב, ערבוב לשלב.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
1
שים את עשבי תיבול במעבד מזון עם בצל ירוק, גרידת לימון, מלח ופלפל; דופק לקצוץ אותו קצת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
גרידת לימוןגרידת לימון
פלפלפלפל
עשבי תיבולעשבי תיבול
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים כ 1/4 כוס שמן זית ורוטב אותו עד ירוק חלק ובהיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
3
מעיל מחבת סאוט רחבה עם כמה כפות של שמן זית ומניחים על אש בינונית. כאשר השמן מקבל מעורפל, מוסיפים את האנשובי ומעכים אותם עם כף עץ כך שהם נמסים לתוך השמן. לזרוק את השום ומערבבים אותו עד שהוא פשוט מתחיל להפוך זהב, לא חום. בזהירות לשפוך את רוטב עשבי לתוך שמן אנשובי, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
שמן זיתשמן זית
שוםשום
רוטברוטב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
4
מערבבים את השמנת הכבדה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמנת כבדהשמנת כבדה
5
כדי להפוך את בצק הפסטה: במערבל חשמלי מצויד וו בצק*, לשלב את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
6
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, וממשיכים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
7
טפטוף ב 1 כפות של שמן זית ולהמשיך לשלב את כל הקמח עד שהוא יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
מפזרים קצת קמח על משטח העבודה, ללוש ולקפל את הבצק עד אלסטי וחלק, זה צריך לקחת בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
9
מברישים את פני השטח עם שאר שמן הזית ועוטפים את הבצק בניילון נצמד; נותנים מנוחה לכ-30 דקות כדי לאפשר לגלוטן להירגע.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
שלב את הקמח והמלח על משטח עבודה שטוח; צורה לתוך תל ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
2
מוסיפים את הביצים וכף אחת של שמן הזית לבאר ומכים קלות במזלג. בהדרגה לצייר את הקמח מהקיר הפנימי של הבאר בתנועה מעגלית. השתמש ביד 1 עבור ערבוב והשני כדי להגן על הקיר החיצוני. המשך לשלב את כל הקמח עד שהוא יוצר כדור. המשך כמפורט לעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
3
חותכים את כדור הבצק ב 1/2, מכסים ושומרים את החתיכה אתה לא משתמש מיד כדי למנוע ממנו להתייבש. אבק את הדלפק ואת הבצק עם קצת קמח. לחץ על הבצק לתוך מלבן ומגלגל אותו דרך מכונת פסטה, 2 או 3 פעמים, בסביבה הרחבה ביותר. למשוך ולמתוח את גיליון הבצק עם כף היד שלך כפי שהוא עולה מן הגלילים. הפחת את התפאורה וסובב את הבצק שוב, 2 או 3 פעמים. המשך הידוק עד המכונה היא בסביבה הצרה ביותר; הבצק צריך להיות דק נייר, על 1/8 אינץ ' עבה (אתה צריך להיות מסוגל לראות את היד שלך דרכו.). אבק את יריעות הבצק עם קמח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
4
מקציפים 1 ביצה עם 1 כף מים כדי להפוך ביצה לשטוף. אבק את הדלפק ואת גיליון הבצק עם קמח, לפרוס את הגיליון הארוך של פסטה, מברשת את המשטח העליון עם לשטוף את הביצה, אשר פועל כדבק. זרוק כפות של המילוי האהוב עליך על 1/2 של גיליון הפסטה, על 2 אינץ ' זה מזה. מקפלים את 1/2 אחרים על המילוי כמו שמיכה. עם כוס אספרסו או אצבעות, לחץ בעדינות את כיסי אוויר סביב כל תלולית של מילוי. השתמש בסכין חדה לחתוך כל כרית לריבועים וללחוץ את הקצוות 4 עם פחיות של מזלג לעשות חותם הדוק. אבק רביולי ומחבת גיליון עם קמח תירס כדי למנוע את הפסטה מלהידבק ולהניח אותם להתייבש מעט תוך הרכבת השאר.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
אספרסואספרסו
רביולירביולי
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
5
מבשלים את הרביולי בשפע של מים מלוחים רותחים במשך 4 דקות; הם לצוף למעלה כאשר מוכן, כדי להיות זהיר לא צפוף בסיר. הרם את הרביולי ממים עם מסננת גדולה או כף מחוררת. לרחוץ את רביולי ברוטב האהוב עליך כדי מעיל קל לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מסננתמסננת
סירסיר