רביולי עם סרטן מתוק ועשב ירוק פסטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 1333 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 91 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אנשובי, בשר דשן, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -19 דקות. עם כפית ציון של 86% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו רביולי ארבע גבינות עם פסטו עשב, רביולי אפונה ירוק, ו אטריות מגניבות עם פסטו ירוק ורוטב שומשום סויה מתובל מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את בצק הפסטה כפי שמכוון במתכון הראשי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
1
מערבבים את כל החומרים בקערת ערבוב, ערבוב לשלב.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
1
שים את עשבי תיבול במעבד מזון עם בצל ירוק, גרידת לימון, מלח ופלפל; דופק לקצוץ אותו קצת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
גרידת לימון
פלפל
עשבי תיבול
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מוסיפים כ 1/4 כוס שמן זית ורוטב אותו עד ירוק חלק ובהיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
3
מעיל מחבת סאוט רחבה עם כמה כפות של שמן זית ומניחים על אש בינונית. כאשר השמן מקבל מעורפל, מוסיפים את האנשובי ומעכים אותם עם כף עץ כך שהם נמסים לתוך השמן. לזרוק את השום ומערבבים אותו עד שהוא פשוט מתחיל להפוך זהב, לא חום. בזהירות לשפוך את רוטב עשבי לתוך שמן אנשובי, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
שמן זית
שום
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
4
מערבבים את השמנת הכבדה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמנת כבדה
5
כדי להפוך את בצק הפסטה: במערבל חשמלי מצויד וו בצק*, לשלב את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
בצק
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
6
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, וממשיכים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
7
טפטוף ב 1 כפות של שמן זית ולהמשיך לשלב את כל הקמח עד שהוא יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קמח לכל מטרה
8
מפזרים קצת קמח על משטח העבודה, ללוש ולקפל את הבצק עד אלסטי וחלק, זה צריך לקחת בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
9
מברישים את פני השטח עם שאר שמן הזית ועוטפים את הבצק בניילון נצמד; נותנים מנוחה לכ-30 דקות כדי לאפשר לגלוטן להירגע.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
1
שלב את הקמח והמלח על משטח עבודה שטוח; צורה לתוך תל ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלח
2
מוסיפים את הביצים וכף אחת של שמן הזית לבאר ומכים קלות במזלג. בהדרגה לצייר את הקמח מהקיר הפנימי של הבאר בתנועה מעגלית. השתמש ביד 1 עבור ערבוב והשני כדי להגן על הקיר החיצוני. המשך לשלב את כל הקמח עד שהוא יוצר כדור. המשך כמפורט לעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קמח לכל מטרה
ביצה
3
חותכים את כדור הבצק ב 1/2, מכסים ושומרים את החתיכה אתה לא משתמש מיד כדי למנוע ממנו להתייבש. אבק את הדלפק ואת הבצק עם קצת קמח. לחץ על הבצק לתוך מלבן ומגלגל אותו דרך מכונת פסטה, 2 או 3 פעמים, בסביבה הרחבה ביותר. למשוך ולמתוח את גיליון הבצק עם כף היד שלך כפי שהוא עולה מן הגלילים. הפחת את התפאורה וסובב את הבצק שוב, 2 או 3 פעמים. המשך הידוק עד המכונה היא בסביבה הצרה ביותר; הבצק צריך להיות דק נייר, על 1/8 אינץ ' עבה (אתה צריך להיות מסוגל לראות את היד שלך דרכו.). אבק את יריעות הבצק עם קמח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
פסטה
גלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
4
מקציפים 1 ביצה עם 1 כף מים כדי להפוך ביצה לשטוף. אבק את הדלפק ואת גיליון הבצק עם קמח, לפרוס את הגיליון הארוך של פסטה, מברשת את המשטח העליון עם לשטוף את הביצה, אשר פועל כדבק. זרוק כפות של המילוי האהוב עליך על 1/2 של גיליון הפסטה, על 2 אינץ ' זה מזה. מקפלים את 1/2 אחרים על המילוי כמו שמיכה. עם כוס אספרסו או אצבעות, לחץ בעדינות את כיסי אוויר סביב כל תלולית של מילוי. השתמש בסכין חדה לחתוך כל כרית לריבועים וללחוץ את הקצוות 4 עם פחיות של מזלג לעשות חותם הדוק. אבק רביולי ומחבת גיליון עם קמח תירס כדי למנוע את הפסטה מלהידבק ולהניח אותם להתייבש מעט תוך הרכבת השאר.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
אספרסו
רביולי
בצק
קמח לכל מטרה
פסטה
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
סכין
מחבת
5
מבשלים את הרביולי בשפע של מים מלוחים רותחים במשך 4 דקות; הם לצוף למעלה כאשר מוכן, כדי להיות זהיר לא צפוף בסיר. הרם את הרביולי ממים עם מסננת גדולה או כף מחוררת. לרחוץ את רביולי ברוטב האהוב עליך כדי מעיל קל לשרת.