רביולי עם רוטב פלפל אדום קלוי
רביולי עם רוטב פלפל אדום קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 887 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו רביולי גבינה, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. נסו רביולי גבינת עיזים עם רוטב פלפל אדום קלוי, Pancetta, מאפה עלים בצל מקורמל "רביולי" w/ רוטב פלפל אדום קלוי, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים, מערבבים כל הזמן, 3 דקות או עד למכרז.
מניחים תערובת בצל, מרק, והבא 4 מרכיבים בקערת מעבד מזון; תהליך עד חלקה. להחזיר רוטב למחבת; לבשל מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד מחומם היטב.
מבשלים רביולי בתנור הולנדי על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מקום על 9 רביולי על כל אחד 3 צלחות הגשה. רוטב כפית באופן שווה על רביולי.
מפזרים באופן שווה עם גבינה ובזיליקום טרי פרוס.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
רביולי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.