קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות3
ציון בריאות9
מגזין

רביולי עם רוטב פלפל אדום קלוי

רביולי עם רוטב פלפל אדום קלוי
רביולי עם רוטב פלפל אדום קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 887 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו רביולי גבינה, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. נסו רביולי גבינת עיזים עם רוטב פלפל אדום קלוי, Pancetta, מאפה עלים בצל מקורמל "רביולי" w/ רוטב פלפל אדום קלוי, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל ושום; מבשלים, מערבבים כל הזמן, 3 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מניחים תערובת בצל, מרק, והבא 4 מרכיבים בקערת מעבד מזון; תהליך עד חלקה. להחזיר רוטב למחבת; לבשל מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מבשלים רביולי בתנור הולנדי על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
לנקז היטב.
6
מקום על 9 רביולי על כל אחד 3 צלחות הגשה. רוטב כפית באופן שווה על רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מפזרים באופן שווה עם גבינה ובזיליקום טרי פרוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.