זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. גשו לסופר וקנו קישואים, רביולי גבינה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו רביולי זוקיני, רביולי עם קישואים קלויים, ו רביולי בקר וקישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
גריל חום לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
מבשלים רביולי בסיר גדול לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. בינתיים, מברשת קישואים ובצל באופן שווה עם 2 כפות. שמן; מפזרים עם 2 כפות. גבינה. גריל 5 דקות. בכל צד או עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
רביולי
גבינה
בצל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
גריל
3
הסר מן הגריל; לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
לנקז רביולי; להפריש. מבשלים ומערבבים שום בשמן שנותר בסיר אותו על חום בינוני 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיפים עגבניות; מבשלים על חום בינוני-נמוך 5 דקות., ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
6
מוסיפים רביולי; מערבבים כדי מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
7
מוסיפים ירקות בגריל; מערבבים קלות. למעלה עם שאריות גבינה.
רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו, ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.