קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה

רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה
מתכון רביולי ערמונים עם חמאה משוננת מרווה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. אם יש לכם מיץ לימון, תפוח סבתא סמית, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה, רביולי ערמונים עם חמאה שחומה ותימין, ו רביולי חמאה מרווה ושחמה.

הוראות

1
קוצצים בגסות ערמונים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
2
לבשל pancetta ב 3 כפות חמאה בסיר כבד גדול על חום מתון, ערבוב, עד פריך על הקצוות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, מערבבים, עד הבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים ערמונים ומים ומבשלים, ערבוב, עד הנוזל מצטמצם בחצי. זרוק שום.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
העברת תערובת לקערה ומחית כדי להדביק גס עם מזלג. לקלף חצי תפוח לחתוך מספיק חצי קלופים לתוך 1/4 אינץ ' קוביות למדוד 3 כפות. Reserve remaining (unpeeled) apple. מערבבים תפוחים קלופים לקוביות לתערובת ערמונים עם פרמזן, פטרוזיליה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ערמוניםערמונים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
שים עטיפת טון 1 וון על משטח עבודה, שמירה על עטיפות שנותרו בניילון לעטוף, תל 1 כף קטנה של מילוי במרכז. מברשת קלה קצוות של עטיפה עם מים העליון עם עטיפה שנייה, לחיצה על סביב מילוי כדי לכפות את האוויר. לקצץ בצק עודף עם חותך חותם קצוות היטב, לחיצה עליהם יחד עם קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
להעביר רביולי למגבת מטבח יבשה, ולאחר מכן לעשות יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
חותכים מספיק תפוח unpeeled לקוביות 1/4 אינץ ' כדי למדוד 3 כפות ולזרוק עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
9
חום שנותר 4 כפות חמאה במחבת כבדה גדולה מעל חום מתון עד קצף שוכך חמאה מתחילה להפוך חום. מערבבים מרווה ומבשלים, ערבוב, עד מרווה הוא פריך חמאה הוא חום זהוב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים רביולי לסיר 6 ליטר של מים רותחים מומלחים, ואז מבשלים ברתיחה איטית, ערבוב בעדינות מדי פעם, עד במכרז, 3 עד 5 דקות. בזהירות להעביר רביולי עם כפית מחוררת למסננת לנקז. להחליק רביולי לתוך חמאה מרווה לבשל על חום מתון, ערבוב בעדינות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מפזרים רביולי עם תפוח לא מצופה ועונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.