רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה
מתכון רביולי ערמונים עם חמאה משוננת מרווה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. אם יש לכם מיץ לימון, תפוח סבתא סמית, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה, רביולי ערמונים עם חמאה שחומה ותימין, ו רביולי חמאה מרווה ושחמה.
הוראות
לבשל pancetta ב 3 כפות חמאה בסיר כבד גדול על חום מתון, ערבוב, עד פריך על הקצוות, על 5 דקות.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, מערבבים, עד הבצל מתרכך.
מוסיפים ערמונים ומים ומבשלים, ערבוב, עד הנוזל מצטמצם בחצי. זרוק שום.
העברת תערובת לקערה ומחית כדי להדביק גס עם מזלג. לקלף חצי תפוח לחתוך מספיק חצי קלופים לתוך 1/4 אינץ ' קוביות למדוד 3 כפות. Reserve remaining (unpeeled) apple. מערבבים תפוחים קלופים לקוביות לתערובת ערמונים עם פרמזן, פטרוזיליה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
שים עטיפת טון 1 וון על משטח עבודה, שמירה על עטיפות שנותרו בניילון לעטוף, תל 1 כף קטנה של מילוי במרכז. מברשת קלה קצוות של עטיפה עם מים העליון עם עטיפה שנייה, לחיצה על סביב מילוי כדי לכפות את האוויר. לקצץ בצק עודף עם חותך חותם קצוות היטב, לחיצה עליהם יחד עם קצות האצבעות.
להעביר רביולי למגבת מטבח יבשה, ולאחר מכן לעשות יותר באותו אופן.
חותכים מספיק תפוח unpeeled לקוביות 1/4 אינץ ' כדי למדוד 3 כפות ולזרוק עם מיץ לימון.
חום שנותר 4 כפות חמאה במחבת כבדה גדולה מעל חום מתון עד קצף שוכך חמאה מתחילה להפוך חום. מערבבים מרווה ומבשלים, ערבוב, עד מרווה הוא פריך חמאה הוא חום זהוב. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים רביולי לסיר 6 ליטר של מים רותחים מומלחים, ואז מבשלים ברתיחה איטית, ערבוב בעדינות מדי פעם, עד במכרז, 3 עד 5 דקות. בזהירות להעביר רביולי עם כפית מחוררת למסננת לנקז. להחליק רביולי לתוך חמאה מרווה לבשל על חום מתון, ערבוב בעדינות, 1 דקה.
מפזרים רביולי עם תפוח לא מצופה ועונה עם פלפל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.