קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה

רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה
מתכון רביולי ערמונים עם חמאה משוננת מרווה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. אם יש לכם מיץ לימון, תפוח סבתא סמית, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה, רביולי ערמונים עם חמאה שחומה ותימין, ו רביולי חמאה מרווה ושחמה.

הוראות

1
קוצצים בגסות ערמונים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
2
לבשל pancetta ב 3 כפות חמאה בסיר כבד גדול על חום מתון, ערבוב, עד פריך על הקצוות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, מערבבים, עד הבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים ערמונים ומים ומבשלים, ערבוב, עד הנוזל מצטמצם בחצי. זרוק שום.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
העברת תערובת לקערה ומחית כדי להדביק גס עם מזלג. לקלף חצי תפוח לחתוך מספיק חצי קלופים לתוך 1/4 אינץ ' קוביות למדוד 3 כפות. Reserve remaining (unpeeled) apple. מערבבים תפוחים קלופים לקוביות לתערובת ערמונים עם פרמזן, פטרוזיליה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ערמוניםערמונים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
שים עטיפת טון 1 וון על משטח עבודה, שמירה על עטיפות שנותרו בניילון לעטוף, תל 1 כף קטנה של מילוי במרכז. מברשת קלה קצוות של עטיפה עם מים העליון עם עטיפה שנייה, לחיצה על סביב מילוי כדי לכפות את האוויר. לקצץ בצק עודף עם חותך חותם קצוות היטב, לחיצה עליהם יחד עם קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
להעביר רביולי למגבת מטבח יבשה, ולאחר מכן לעשות יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
חותכים מספיק תפוח unpeeled לקוביות 1/4 אינץ ' כדי למדוד 3 כפות ולזרוק עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
9
חום שנותר 4 כפות חמאה במחבת כבדה גדולה מעל חום מתון עד קצף שוכך חמאה מתחילה להפוך חום. מערבבים מרווה ומבשלים, ערבוב, עד מרווה הוא פריך חמאה הוא חום זהוב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים רביולי לסיר 6 ליטר של מים רותחים מומלחים, ואז מבשלים ברתיחה איטית, ערבוב בעדינות מדי פעם, עד במכרז, 3 עד 5 דקות. בזהירות להעביר רביולי עם כפית מחוררת למסננת לנקז. להחליק רביולי לתוך חמאה מרווה לבשל על חום מתון, ערבוב בעדינות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מפזרים רביולי עם תפוח לא מצופה ועונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.