רביולי פטריות בר במרק פורצ'יני
רביולי פטריות בר במרק פורצ'יני עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל טחון, פטריות פורצ'יני, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ברווז פראי פורצ'יני רביולי, פולנטה פטריות בר עם רוטב פורצ'יני, ו רביולי פטריות בר של Cyn (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני.
הסר מהחום; תן להשרות עד פטריות רכות, כ 20 דקות.
מניחים מסננת מעל קערה בינונית; קו מסננת עם cheesecloth. זן פטריות השריית נוזל (פטריות מילואים לשימוש אחר).
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני.
להוסיף שאלוט; להפחית את החום בינוני נמוך ו sauté עד שאלוט הם רכים, על 5 דקות.
מוסיפים נוזל ספוג פטריות, ואז מרק עוף, יין, שרי, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 5 דקות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. הביאו לרתיחה לפני השימוש.
מבשלים רביולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך רק אבל עדיין מוצק לנשוך.
מוסיפים רביולי למרק פטריות חם; מצקת לקערות.
מפזרים עם צמרות בצל ירוק ומגישים.