קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

רביולי פלוס

רביולי פלוס
רביולי פלוס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 810 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.24 דולר למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. ראש לחנות ולקחת טיפים אספרגוס, שמן זית, פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 57%. מתכונים דומים: רביולי די קסטניה א טרוויזו (רביולי ערמונים ורדיצ'יו), רביולי בס ים מאיסקיה - - - רביולי כל ' איסיטנה, ו רביולי נפוליטני - - - רביולי הכל ' נפוליטנה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים רביולי לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
3
למבוגרים: במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית מוסיפים 2 כפות שמן זית. כשהשמן חם מוסיפים בצל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל משחרר את הסוכר הטבעי שלהם והופך לחום זהוב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לא מזוקקסוכר לא מזוקק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לבצל מוסיפים את העגבניות, האספרגוס, 1/2 הרביולי, 1/2 העוף, המלח, הפלפל ושאר שמן הזית ומקפיצים עד שכל החומרים מחוממים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רביולירביולי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מקשטים עם 1/2 הבזיליקום וקצת גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1
קולים את יתרת העוף עם רוטב עגבניות ושאר הרביולי. מבשלים עד שהרוטב חם ועוף מחומם. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים עם יתרת הבזיליקום וגבינת הפרמזן, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רביולירביולי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
נולד בכרם
נולד בכרם "איל פוג' יו " (5.5 דונם, 310 מטר א.ש.ל.) שממנו בשנת 1962 הוא קיבל את שמו: זהו הקיאנטי קלאסיקו קרו הראשון. עשוי 90% סנגיובזה ומ -7% קנאיולו ו -3% קולורינו, הוא מתיישן במשך 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. כיום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור על כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של קסטלו די מונסנטו
Born in the vineyard “Il Poggio” (5.5 Ha, 310 metres a.s.l.) from which in 1962, it took its name: it is the first Chianti Classico Cru. Made of 90% Sangiovese and from 7% Canaiolo and 3% Colorino, it ages for 20 months in French oak barrels. Today it represents the most prestigious product of the company, appreciated all over the world. It is produced only in the best vintages. The company has chosen to keep a considerable quantity of bottles of this wine in the cellar being the permanent archives, able to tell the history of Castello di Monsanto