רביולי פלוס
רביולי פלוס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 810 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.24 דולר למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. ראש לחנות ולקחת טיפים אספרגוס, שמן זית, פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 57%. מתכונים דומים: רביולי די קסטניה א טרוויזו (רביולי ערמונים ורדיצ'יו), רביולי בס ים מאיסקיה - - - רביולי כל ' איסיטנה, ו רביולי נפוליטני - - - רביולי הכל ' נפוליטנה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מבשלים רביולי לפי הוראות החבילה.
למבוגרים: במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית מוסיפים 2 כפות שמן זית. כשהשמן חם מוסיפים בצל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל משחרר את הסוכר הטבעי שלהם והופך לחום זהוב, כ -20 דקות.
לבצל מוסיפים את העגבניות, האספרגוס, 1/2 הרביולי, 1/2 העוף, המלח, הפלפל ושאר שמן הזית ומקפיצים עד שכל החומרים מחוממים.
מקשטים עם 1/2 הבזיליקום וקצת גבינת פרמזן.
קולים את יתרת העוף עם רוטב עגבניות ושאר הרביולי. מבשלים עד שהרוטב חם ועוף מחומם. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים עם יתרת הבזיליקום וגבינת הפרמזן, לפי הטעם.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
![נולד בכרם]()
נולד בכרם "איל פוג' יו " (5.5 דונם, 310 מטר א.ש.ל.) שממנו בשנת 1962 הוא קיבל את שמו: זהו הקיאנטי קלאסיקו קרו הראשון. עשוי 90% סנגיובזה ומ -7% קנאיולו ו -3% קולורינו, הוא מתיישן במשך 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. כיום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור על כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של קסטלו די מונסנטו
Born in the vineyard “Il Poggio” (5.5 Ha, 310 metres a.s.l.) from which in 1962, it took its name: it is the first Chianti Classico Cru. Made of 90% Sangiovese and from 7% Canaiolo and 3% Colorino, it ages for 20 months in French oak barrels. Today it represents the most prestigious product of the company, appreciated all over the world. It is produced only in the best vintages. The company has chosen to keep a considerable quantity of bottles of this wine in the cellar being the permanent archives, able to tell the history of Castello di Monsanto