רביולי צ'ארד שוויצרי
רביולי Chard שוויצרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רוזמרין, פלפל טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי צ'ארד שוויצרי, תרד רביולי Chard שוויצרי על רוטב עגבניות פשוט, ו צ'ארד שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ' הירקות המפוארים של איטליה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1/4 כוס מים להרתיח בסיר גדול.
מוסיפים עלי סלק. כיסוי; לבשל עד רך אבל עדיין ירוק בהיר, ערבוב מדי פעם, על 3 דקות.
ניקוז. מגניב במקצת. תתייבש. קוצצים דק chard.
מערבבים ב ריקוטה, 1/3 כוס גבינת פרמזן, ביצה, שום, טימין, מלח, רוזמרין ופלפל.
קו אפייה גיליון עם נייר או לעטוף פלסטיק; מפזרים קמח.
מניחים עטיפת gyoza 1 על משטח העבודה.
משטח מברשת של עטיפה עם כמה ביצה לבן. כפית נדיבה 1 כפית תערובת סלק לתוך מרכז עטיפה. למעלה עם עטיפה אחרת. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
העברה לתבנית אפייה. חזור עם עטיפות שנותרו, ביצה לבן תערובת chard לעשות 32 רביולי בסך הכל. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה. כיסוי וצינה.)
ממיסים חמאה במחבת קטנה וכבדה על אש בינונית.
הוסף מרווה; מערבבים 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
עבודה בקבוצות, לבשל רביולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך, ערבוב מדי פעם, על 4 דקות לכל אצווה.
להעביר רביולי לקערה רדודה גדולה.
יוצקים חמאת מרווה על רביולי וזורקים.
מגישים, מעבירים לצד גבינת פרמזן נוספת, אם תרצה.