רביולי תפוחי אדמה וגבינה ברוטב עגבניות טרי
רביולי תפוחי אדמה וגבינה עם רוטב עגבניות טרי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, תפוחי אדמה חלודים, עטיפות וונטון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רביולי גבינה עם רוטב עגבניות טרי, רביולי גבינה עם עגבניות טריות ורוטב ארטישוק, ו מרק עגבניות צלוי באיטיות עם רביולי גבינה ובזיליקום טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך מאוד, על 20 דקות.
ניקוז. להחזיר תפוחי אדמה למחבת ומחית. תפוחי אדמה מגניבים. מערבבים 1 כוס גבינה ונענע. מילוי העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
קו 2 יריעות אפייה עם ניילון נצמד; מפזרים קמח. ערימת עטיפות וונטון 6 על משטח עבודה. לקצץ את הקצוות של מחסנית wonton כדי ליצור 2 3/4 אינץ ' מרובע, רצוי באמצעות חותך גלגל מאפה קצוות. חזור על הערימה, זמירה עם עטיפות שנותרו.
מניחים חצי עטיפות על משטח עבודה.
מניחים 1 כף מילוי במרכז כל אחד.
מברשת קצוות של עטיפות קלות עם מים. למעלה כל אחד עם עטיפה אחרת; לחץ על הקצוות כדי לאטום היטב.
מניחים רביולי על דפי אפייה מוכנים. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה.
מפזרים מעט קמח. מכסים בניילון נצמד ומקררים.)
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שום ומערבבים 30 שניות.
מוסיפים עגבניות ו sauté עד מחומם דרך, על 5 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
להעביר 1/2 כוס רוטב גדול רדוד קערת הגשה.
עבודה בקבוצות, לבשל רביולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר רביולי קערה עם רוטב. הרוטב נשאר על הכף.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה ומגישים.