רביולי תרד איכר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך ביצים לבנות, עטיפות טון וון, רוטב מרינרה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רביולי תרד, לזניה רביולי תרד, ו לזניה תרד ורביולי.
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
עבודה עם עטיפה 1 טון וון בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו עם מגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש), כפית על 1/2 תערובת תרד כף למרכז של כל עטיפה. לחות קצוות של עטיפה עם ביצה לבן; להביא 2 פינות מנוגדות יחד. צבטו את הקצוות יחד כדי לאטום, ויצרו משולש.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
מניחים כל עטיפה על תבנית אפייה זרועה עמילן תירס לכסות רביולי עם מגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
רביולי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
להביא 4 ליטרים מים רק לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
להוסיף 8 רביולי; לבשל 2 דקות, ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
6
הסר רביולי מחבת עם כפית מחוררת; להתחמם. חזור על הליך עם רביולי שנותר. רביולי למעלה עם רוטב מרינרה וגבינת פרמזן.