רגל הכבש משפשפת בזית ותבלינים
רגל הכבש משפשפת בזית ותבלינים עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם זיתים, זרעי כוסברה, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. נסו רגל טלה ספייס-שפשף Butterflied, צלוי צלעות כבש משופשפות, ו Spice שפשף צלעות כבש עם סלט תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחית את השום, פפריקה, כוסברה, כמון, 1 כף מלח 1/2 כפית פלפל לתוך משחה במעבד מזון מיני.
מוסיפים זיתים, פטרוזיליה, כוסברה ומיץ לימון; דופק לקצוץ.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק כדי לשלב את כל החומרים.
חותכים את הטלה לאורך תפר טבעי לשני חלקים שווים. לשפשף את תערובת הזית-תבלין באופן שווה על כל הטלה; מכסים ומקררים במשך 2 עד 6 שעות.
להביא את הטלה לטמפרטורת החדר כ -30 דקות לפני הבישול. מחממים את broiler קו מחבת broiler עם לסכל.
מניחים את הכבש חלק בצד למטה על המחבת. לצלות רק עד חרוך, כ -15 דקות.
הסר את המחבת מהתנור; בזהירות להפוך את הטלה, באמצעות מלקחיים. לחזור לתנור; לצלות עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר קורא 125 עד 130 מעלות, על 10 דקות יותר.
להעביר את הטלה ללוח חיתוך, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 10 דקות. חותכים את התבואה ומסדרים על מגש.