רגל טלה בגריל עם מנגו ורוטב מנטה
רגל טלה בגריל עם מנגו ורוטב מנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 723 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך גבינת פטה, מחית מנגו, מלח ים הוואי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-5 דקות. נסו צלעות כבש מתובלות ברוטב מנגו נענע, רגל טלה בגריל עם רוטב יוגורט-מנטה, ו צלעות כבש בגריל עם מתכון רוטב מנטה כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל המרכיבים המרינדה יחד ושופכים על כבש. לכסות ולשרות לילה במקרר.
הסר כבש ממרינדה. הרבעה עם שיני שום ועלי רוזמרין.
מתבלים במלח ים הוואי ופלפל שחור טחון טרי. גריל בינוני נדיר, (130 מעלות f טמפרטורה פנימית רושמת על מדחום לקרוא מיידית), מעל גחלים עץ kiawe.
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
בסיר קטן להוסיף את החומץ והסוכר. מבשלים מעל חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס ומתחיל להפוך לחום בהיר.
מוסיפים יין ומבשלים למטה, צמצום בחצי.
מוסיף את שאר החומרים וחצי מנטה. מבשלים 10 דקות כדי לתת טעמים להתחתן. להתאים תבלינים עם מלח ופלפל. מערבבים ב הנותרים מנטה רק לפני ההגשה.
חותכים את הכבש דק על פני התבואה. על מגש, מאוורר את הטלה מעל ירקות בגריל ומנגו בגריל. מעל הטלה עם חלק מהרוטב.
מקשטים עם גבינת פטה מתפוררת ורסיסי נענע.