קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות68
סוגי מאכליםקלתית
מגזין

רגל טלה בקרום קלמנטינה

רגל טלה בקרום קלמנטינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קרום, אז תנו הזדמנות ל רגל של כבש בקרום קלמנטינה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 340 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 61 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, שיני שום, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: קלמנטינה טארט עם שוקולד לבן-Macadamia עוגיות קרום, כבש שנקס בהפחתת יין אדום קלמנטינה ותאנה, ו כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי.

הוראות

1
מערבבים את מיץ האשכוליות, קלמנטינות, יין, שום, רוזמרין, 2 כפות פלפל שחור, ואת השמן בבלנדר או מעבד, ואת הדופק עד התערובת יוצרת משחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ClementineClementine
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים את הטלה בצלחת גדולה, רדודה, לא מגיבה או מחבת. לשפשף את המרינדה על זה, ולהפוך את הכבש כדי מעיל אותו על כל הצדדים. מכסים, ומקררים לפחות 12 שעות (עד 36 שעות).
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
הסר את הטלה מן המרינדה, הזמנת המרינדה, ולהעביר אותו למחבת צלייה. לתבל את הטלה באגרסיביות עם מלח ופלפל, ולתת לו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
בינתיים, מחממים את התנור ל 425 ° F. לשפשף את המרינדה השמורה על הטלה, ולהוסיף 1 כוס מים למחבת הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מניחים את המחבת בתנור וצולים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
מקטינים את טמפרטורת התנור ל-400 ° F, וממשיכים לצלות עד שמדחום לקריאה מיידית רושם 130 ° F עבור מדיום-רייר, בערך 1 שעה ו-25 דקות לצלי גדול. (זה יכול להיות רק 45 דקות עבור אחד קטן, כדי להיות זהיר ולבדוק את הטמפרטורה לאחר 45 דקות בכל מקרה.)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מוציאים את המחבת מהתנור ומאפשרים לכבש לנוח 20 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים