קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות68
סוגי מאכליםקלתית
מגזין

רגל טלה בקרום קלמנטינה

רגל טלה בקרום קלמנטינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קרום, אז תנו הזדמנות ל רגל של כבש בקרום קלמנטינה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 340 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 61 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, שיני שום, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: קלמנטינה טארט עם שוקולד לבן-Macadamia עוגיות קרום, כבש שנקס בהפחתת יין אדום קלמנטינה ותאנה, ו כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי.

הוראות

1
מערבבים את מיץ האשכוליות, קלמנטינות, יין, שום, רוזמרין, 2 כפות פלפל שחור, ואת השמן בבלנדר או מעבד, ואת הדופק עד התערובת יוצרת משחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ClementineClementine
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים את הטלה בצלחת גדולה, רדודה, לא מגיבה או מחבת. לשפשף את המרינדה על זה, ולהפוך את הכבש כדי מעיל אותו על כל הצדדים. מכסים, ומקררים לפחות 12 שעות (עד 36 שעות).
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר את הטלה מן המרינדה, הזמנת המרינדה, ולהעביר אותו למחבת צלייה. לתבל את הטלה באגרסיביות עם מלח ופלפל, ולתת לו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
בינתיים, מחממים את התנור ל 425 ° F. לשפשף את המרינדה השמורה על הטלה, ולהוסיף 1 כוס מים למחבת הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
מניחים את המחבת בתנור וצולים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מקטינים את טמפרטורת התנור ל-400 ° F, וממשיכים לצלות עד שמדחום לקריאה מיידית רושם 130 ° F עבור מדיום-רייר, בערך 1 שעה ו-25 דקות לצלי גדול. (זה יכול להיות רק 45 דקות עבור אחד קטן, כדי להיות זהיר ולבדוק את הטמפרטורה לאחר 45 דקות בכל מקרה.)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
מוציאים את המחבת מהתנור ומאפשרים לכבש לנוח 20 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'