רגל טלה ללא עצמות קלויה בתנור
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם מיץ לימון, מרז'ורם, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . וזה מרהיב. נסו רגל טלה נטולת עצמות צלויה בעשבי תיבול, עשב צלוי ללא עצמות רגל של כבש, ו כבש קלוי ללא עצמות עם רוטב מחבת יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
שמן זית להקציף, מיץ לימון, מיץ ליים, שום, נענע, אורגנו, מיורן, טימין, רוזמרין, אגוז מוסקט, קינמון, זנגביל, פלפל לבן, ומלח יחד בקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד; מקררים מרינדה לפחות 1 שעה.
טלה פירס במקומות מרובים באופן שווה מעל הטלה; מקום לתוך שקית מקפיא בגודל גלון.
יוצקים מרינדה על הכבש, לסחוט אוויר עודף מן השקית, ולאטום את התיק. להשרות במקרר 8 שעות ללילה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). הכן מחבת צלייה רדודה עם ספריי בישול.
הסר כבש מן המרינדה; לנער כדי להסיר עודף נוזלים. מילואים 2 כפות מרינדה; להשליך שארית.
מניחים כבש באמצע מחבת צלייה מוכן.
מערבבים תפוחי אדמה וגזר בקערה גדולה.
יוצקים שמן צמחי ומרינדה שמורות על הירקות; לזרוק מעיל. מסדרים ירקות סביב הטלה. מכסים את מחבת הקלייה בנייר אלומיניום.
טלה צלוי בתנור שחומם מראש עד מדחום שנקרא מיידית שהוכנס למרכז קורא 140 מעלות F (60 מעלות C), כ -80 דקות.
הסר רדיד ולהמשיך לבשל עד המשרד והבשר חם מעט ורוד במרכז, על 10 דקות יותר. מנוחה כבש 10 דקות לפני חיתוך לשרת.