רגל טלה מזוגגת ליים
רגל טלה מזוגגת ליים היא מנה עיקרית ללא גלוטן . , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 186 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . המתכון הזה משרת 10. גשו לסופר וקנו שום, מלח ופלפל, יין ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 יאמרו שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 48% . הציון הזה מוצק. רגל טלה שום מזוגגת , רגל פרפר מזוגגת בחרדל , רגל טלה מזוגגת מנגל אסייתי דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים מראש גריל חיצוני לחום בינוני.
בסיר על אש בינונית מערבבים את רכז הלימד, היין הלבן, השום, המלח, הפלפל והטימין. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהחמאה נמסה.
מניחים שוק טלה על הגריל שחומם מראש, ומבשלים מבסוטים לעתים קרובות במשך 45 עד 50 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית הגיעה לפחות ל-145 מעלות F (62 מעלות צלזיוס).