רגל טלה צלויה ללא עצמות עם שום, רוזמרין ולימון
רגל טלה נטולת עצמות צלויה באיטיות עם שום, רוזמרין ולימון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 180 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פלפל, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלייה: רגל צלייה ללא צלייה של כבש עם לימון, רוזמרין, & שום, רגל טלה מבושלת לאט עם שום, לימון ורוזמרין (ב C, ו כבש צלוי באיטיות, רוזמרין ופאי שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-275 ° F.
מחממים שמן זית בסיר קטן על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים שום, שאלוט, אנשובי, רוזמרין, גרידת לימון ופתיתי פלפל אדום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט ושום מתרככים, כ 5 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים עם מזלג כדי לשלב.
לשפשף חצי תערובת לתוך בתוך רגל טלה butterflied.
גלגל רגל וקשור היטב במרווחים של 1 אינץ ' עם חוט הקצב. לשפשף את התערובת הנותרת על פני החיצוני של כבש. לבשל מיד או לתת מנוחה חשופה במקרר עד לילה אחד עבור הטעם הטוב ביותר ואת המרקם.
כאשר מוכן לבשל, מניחים כבש על מתלה תיל להגדיר גיליון אפייה מצופה בנייר כסף.
העברה לתנור וצלי עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק הכי מגניב של רשם כבש 125° ל 54° עבור בינוני נדיר, או 130° עד135 עבור בינוני, 3 עד 3 1/2 שעות.
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 40 דקות.
בעוד הטלה נח, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 500 ° F. להחזיר כבש לתנור לצלות עד החיצוני הוא חום עמוק פריך, על 15 דקות.
הסר מהתנור ולתת לנוח 5 דקות.
הסר חוט עם מזמרה מטבח, להעביר כבש חיתוך הלוח, פרוסות 1/4 אינץ', ומגישים.