רגל טלה נטולת עצמות צלויה באיטיות עם שום, רוזמרין ולימון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 180 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פלפל, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלייה: רגל צלייה ללא צלייה של כבש עם לימון, רוזמרין, & שום, רגל טלה מבושלת לאט עם שום, לימון ורוזמרין (ב C, ו כבש צלוי באיטיות, רוזמרין ופאי שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-275 ° F.
גלגל רגל וקשור היטב במרווחים של 1 אינץ ' עם חוט הקצב. לשפשף את התערובת הנותרת על פני החיצוני של כבש. לבשל מיד או לתת מנוחה חשופה במקרר עד לילה אחד עבור הטעם הטוב ביותר ואת המרקם.