איטי קלוי רגל של כבש עם אביב ירקות הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 633 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. אביב יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שאלוט, יין בעל גוף מלא, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. מתכונים דומים: רגל טלה קלויה איטית עם ירקות אביב, ארוגולה-רגל טלה ממולאת עם ירקות אביב קלויים, ו צלעות טלה עם ירקות קלויים וריזוטו אפונה באביב.
הוראות
1
מחממים תנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שים כבש גדול (12-על ידי 16-ב.) מחבת צלייה עם ידיות מתקפלות (ידיות זקופות יקשו על האיטום בחוזקה בנייר כסף). לעשות כמה חתכים רדודים בכל רחבי בשר. שים אנשובי, זיתים, 1 1/2 כף. צלפים, ו 1 כף. אורגנו במעבד מזון עם 1/3 כוס שמן ומערבלים לעיסה. למרוח להדביק בכל רחבי כבש.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
אורגנו
צלפים
זיתים
כבש
בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת צלייה
רדיד אלומיניום
3
יוצקים יין לתבנית ומכסים היטב בנייר כסף לאיטום. טלה צלוי 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כבש
יין
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
4
בינתיים, חתוך ארטישוקים: הצמד יותר ממחצית העלים (עד לשכבה הצהובה), ואז פורסים טיפים ירוקים של עלים שנותרו ומקלפים משטח סיבי מגבעולים. מקלפים שאלוט ומפרידים לאונות. לשפשף גזר לקצץ נובעת 1 ב.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
שאלות
גזר
5
מעבירים כ -1 / 2 כוס מיצים מכבש לתבנית צלייה אחרת, בעזרת ממזר נורות. מחלקים ארטישוקים, שאלוט, וכמחצית מענפי טימין בין התבניות, מסדרים בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
ארטישוק
שאלות
כבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
Baster
6
מוסיפים 1/2 כוס מים למחבת הירקות, מתבלים במלח ופלפל, ואוטמים את שתי התבניות היטב בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
מים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
7
צולים ירקות וכבש 1 שעה;ואז מוסיפים גזר למחבתות ואוטמים היטב. צולים עד שהירקות והטלה רכים במזלג והכבש מתרחק מהעצם, 1 1/2 עד 2 1/2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר
עצם
כבש
8
מוציאים את שתי התבניות מהתנור ומגבירים את החום ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מעבירים מיצים מכבש וירקות לקערה, בעזרת ממזר נורות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
כבש
ציוד שתשתמש בו
Baster
קערה
10
מטפטפים מחבתות טלה וירקות עם 1/3 כוס שמן שנותרה וצולים, ללא כיסוי, עד שהם פריכים ושחומים, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
כבש
שמן בישול
11
מערבבים את שאר הצלפים והאורגנו לירקות, מחלקים בין מחבתות ומפזרים טימין שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ירק
אורגנו
צלפים
טימין
12
תנו לבשר לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר
13
כף שומן ממיצים, ואז מיצים טהורים בבלנדר עם 4 שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
14
יוצקים רוטב למחבת גדולה ומרתיחים עד חום עמוק, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
יוצקים לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
16
הניחו מחבת טלה וירקות על השולחן, עם תוספת ירקות ורוטב בצד. פורסים בשר על פני התבואה או שולפים בעזרת מזלג הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
רוטב
כבש
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
17
* אם ארוז במלח, להשרות במים 10 עד 15 דקות, ולאחר מכן לנקז.