קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות8
ציון בריאות67
מגזין

רגל טלה קלויה איטית עם ירקות אביב

רגל טלה קלויה איטית עם ירקות אביב
איטי קלוי רגל של כבש עם אביב ירקות הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 633 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. אביב יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שאלוט, יין בעל גוף מלא, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. מתכונים דומים: רגל טלה קלויה איטית עם ירקות אביב, ארוגולה-רגל טלה ממולאת עם ירקות אביב קלויים, ו צלעות טלה עם ירקות קלויים וריזוטו אפונה באביב.

הוראות

1
מחממים תנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שים כבש גדול (12-על ידי 16-ב.) מחבת צלייה עם ידיות מתקפלות (ידיות זקופות יקשו על האיטום בחוזקה בנייר כסף). לעשות כמה חתכים רדודים בכל רחבי בשר. שים אנשובי, זיתים, 1 1/2 כף. צלפים, ו 1 כף. אורגנו במעבד מזון עם 1/3 כוס שמן ומערבלים לעיסה. למרוח להדביק בכל רחבי כבש.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
אורגנואורגנו
צלפיםצלפים
זיתיםזיתים
כבשכבש
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
יוצקים יין לתבנית ומכסים היטב בנייר כסף לאיטום. טלה צלוי 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
4
בינתיים, חתוך ארטישוקים: הצמד יותר ממחצית העלים (עד לשכבה הצהובה), ואז פורסים טיפים ירוקים של עלים שנותרו ומקלפים משטח סיבי מגבעולים. מקלפים שאלוט ומפרידים לאונות. לשפשף גזר לקצץ נובעת 1 ב.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
שאלותשאלות
גזרגזר
5
מעבירים כ -1 / 2 כוס מיצים מכבש לתבנית צלייה אחרת, בעזרת ממזר נורות. מחלקים ארטישוקים, שאלוט, וכמחצית מענפי טימין בין התבניות, מסדרים בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
ארטישוקארטישוק
שאלותשאלות
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
BasterBaster
6
מוסיפים 1/2 כוס מים למחבת הירקות, מתבלים במלח ופלפל, ואוטמים את שתי התבניות היטב בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
7
צולים ירקות וכבש 1 שעה;ואז מוסיפים גזר למחבתות ואוטמים היטב. צולים עד שהירקות והטלה רכים במזלג והכבש מתרחק מהעצם, 1 1/2 עד 2 1/2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גזרגזר
עצםעצם
כבשכבש
8
מוציאים את שתי התבניות מהתנור ומגבירים את החום ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מעבירים מיצים מכבש וירקות לקערה, בעזרת ממזר נורות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
BasterBaster
קערהקערה
10
מטפטפים מחבתות טלה וירקות עם 1/3 כוס שמן שנותרה וצולים, ללא כיסוי, עד שהם פריכים ושחומים, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
כבשכבש
שמן בישולשמן בישול
11
מערבבים את שאר הצלפים והאורגנו לירקות, מחלקים בין מחבתות ומפזרים טימין שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
אורגנואורגנו
צלפיםצלפים
טימיןטימין
12
תנו לבשר לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
13
כף שומן ממיצים, ואז מיצים טהורים בבלנדר עם 4 שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
14
יוצקים רוטב למחבת גדולה ומרתיחים עד חום עמוק, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
יוצקים לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
16
הניחו מחבת טלה וירקות על השולחן, עם תוספת ירקות ורוטב בצד. פורסים בשר על פני התבואה או שולפים בעזרת מזלג הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
רוטברוטב
כבשכבש
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
17
* אם ארוז במלח, להשרות במים 10 עד 15 דקות, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח