רגל כבש צלויה עם בצל בלסמי
רגל צלי של כבש עם בצל בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 254 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, בצל, רוזמרין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלי בלסמי עם בצל ופטריות, רוזמרין ועוף בלסמי עם בצל צלוי, ו רגל כבש צלויה עם תפוחי אדמה ובצל.
הוראות
בקערה, מערבבים בצל עם 2 כפות שמן זית וחומץ בלסמי.
מפזרים קלות עם מלח ופלפל.
בואו לעמוד לפחות 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, לשטוף כבש; לקצץ ולהשליך עודף שומן פני השטח.
חותכים 1/2 אינץ חריצים בכל רחבי הרגל ולהכניס רסיסי שום. לשפשף כבש עם 1 כף שמן זית ומיץ לימון, ואז לטפוח עלי רוזמרין אורגנו על בשר.
מפזרים מלח ופלפל. טלה להגדיר במחבת קלייה 11 על 17 אינץ'. בצל כפית ומרינדה סביב כבש.
צלוי בתנור 375 עד שמד חום מוכנס בחלק העבה ביותר של הרגל לאוגרים העצם 140 עבור בינוני-נדיר, 1 שעה ו 10 דקות עד 1 1/2 שעות; או 150 עבור בינוני, 1 שעה ו 20 דקות עד 1 שעה ו 40 דקות. אם טפטוף מתחיל לשרוף, להוסיף מים 1/4 כוס בכל פעם לפי הצורך.
להעביר כבש ללוח או מגש, שמירה על חום, לתת לעמוד 10 עד 15 דקות. לשמור על בצל חם במחבת בעוד כבש נח. בצל כפית ו טפטוף סביב כבש; מקשטים עם גבעולי רוזמרין. פורסים בשר ומגישים עם בצל ומיצים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.