קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

רגלי ברווז מטוגנות בתפוזי סביליה

רגלי ברווז מטוגנות בתפוזי סביליה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן, רגלי ברווז פריכות, ו רגלי ברווז מטוגנות עם לפת.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מתבלים את רגלי הברווז משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
3
מחממים את השמן במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים את הרגליים במחבת, העור בצד למטה, ומטגנים עד משחימים היטב. הפוך אותם וחום בצד הבשר.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר את המחבת מהחום ושופכים את רוב השומן.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
להניח את פרוסות התפוז בתחתית צלחת אפייה קרמיקה העליון עם רגלי הברווז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
החזירו את המחבת לחום.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוסיפים את שאלוט קצוצים, סלרי וגזר, ומטגנים, ערבוב, עבור 4 דקות כדי לאפשר את הירקות לחום קצת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
9
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את עשבי התיבול, שום ועוף, מערבבים הכל יחד, ואז שופכים על רגלי הברווז. הכנס את חתיכות הירקות בין הרגליים כך שהם שקועים בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
רגל ברווזרגל ברווז
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
11
הוסף רק מספיק מים כדי כמעט לכסות את הרגליים, ואז לבשל בתנור עבור 1 hr.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
בינתיים, להוסיף חצי חמאה למחבת להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מוסיף את כל שאלוט וחום בכל רחבי. לאחר הברווז כבר בתנור במשך 1 hr, להוסיף את שאלוט משחימים ומבשלים עוד 30 דקות עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
הסר את הצלחת מהתנור והעביר את הרגליים למגש אפייה. הרם את כל השאלוט והניח בצד אחד. מסננים את נוזל הבישול לתוך כד ולרוקן את כל שומן או פסולת ירקות שמגיע אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
להגדיל את התנור ל 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
מניחים את רגלי הברווז בחזרה בתנור ולתת להם פריך במשך 10 דקות בזמן שאתה מסיים את הרוטב. מרתיחים את הנוזל במחבת גדולה ולהפחית עד שיש לך כ 300ml, ולאחר מכן עונה לטעום ולהוסיף סוכר, במידת הצורך. לבסוף, מוסיפים את החמאה הנותרת ומערבבים להמיס, לפני החזרת הצליתנים למחבת ומחממים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
17
מגישים את הרגליים על מצע של כרוב חמאה, מטפטף את הרוטב האור סביבו, עם גזר לבן צלוי בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כרובכרוב