רגלי ברווז מטוגנות בתפוזי סביליה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן, רגלי ברווז פריכות, ו רגלי ברווז מטוגנות עם לפת.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מתבלים את רגלי הברווז משני הצדדים.
מחממים את השמן במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני.
מניחים את הרגליים במחבת, העור בצד למטה, ומטגנים עד משחימים היטב. הפוך אותם וחום בצד הבשר.
הסר את המחבת מהחום ושופכים את רוב השומן.
להניח את פרוסות התפוז בתחתית צלחת אפייה קרמיקה העליון עם רגלי הברווז.
מוסיפים את שאלוט קצוצים, סלרי וגזר, ומטגנים, ערבוב, עבור 4 דקות כדי לאפשר את הירקות לחום קצת.
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים 2-3 דקות.
מוסיפים את עשבי התיבול, שום ועוף, מערבבים הכל יחד, ואז שופכים על רגלי הברווז. הכנס את חתיכות הירקות בין הרגליים כך שהם שקועים בנוזל.
הוסף רק מספיק מים כדי כמעט לכסות את הרגליים, ואז לבשל בתנור עבור 1 hr.
בינתיים, להוסיף חצי חמאה למחבת להגדיר על חום בינוני.
מוסיף את כל שאלוט וחום בכל רחבי. לאחר הברווז כבר בתנור במשך 1 hr, להוסיף את שאלוט משחימים ומבשלים עוד 30 דקות עד מכרז.
הסר את הצלחת מהתנור והעביר את הרגליים למגש אפייה. הרם את כל השאלוט והניח בצד אחד. מסננים את נוזל הבישול לתוך כד ולרוקן את כל שומן או פסולת ירקות שמגיע אל פני השטח.
להגדיל את התנור ל 200c / 180c מאוורר / גז
מניחים את רגלי הברווז בחזרה בתנור ולתת להם פריך במשך 10 דקות בזמן שאתה מסיים את הרוטב. מרתיחים את הנוזל במחבת גדולה ולהפחית עד שיש לך כ 300ml, ולאחר מכן עונה לטעום ולהוסיף סוכר, במידת הצורך. לבסוף, מוסיפים את החמאה הנותרת ומערבבים להמיס, לפני החזרת הצליתנים למחבת ומחממים בעדינות.
מגישים את הרגליים על מצע של כרוב חמאה, מטפטף את הרוטב האור סביבו, עם גזר לבן צלוי בצד.