מוסיפים את עשבי התיבול, שום ועוף, מערבבים הכל יחד, ואז שופכים על רגלי הברווז. הכנס את חתיכות הירקות בין הרגליים כך שהם שקועים בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
רגל ברווז
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
11
הוסף רק מספיק מים כדי כמעט לכסות את הרגליים, ואז לבשל בתנור עבור 1 hr.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
12
בינתיים, להוסיף חצי חמאה למחבת להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מוסיף את כל שאלוט וחום בכל רחבי. לאחר הברווז כבר בתנור במשך 1 hr, להוסיף את שאלוט משחימים ומבשלים עוד 30 דקות עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
14
הסר את הצלחת מהתנור והעביר את הרגליים למגש אפייה. הרם את כל השאלוט והניח בצד אחד. מסננים את נוזל הבישול לתוך כד ולרוקן את כל שומן או פסולת ירקות שמגיע אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)
15
להגדיל את התנור ל 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
16
מניחים את רגלי הברווז בחזרה בתנור ולתת להם פריך במשך 10 דקות בזמן שאתה מסיים את הרוטב. מרתיחים את הנוזל במחבת גדולה ולהפחית עד שיש לך כ 300ml, ולאחר מכן עונה לטעום ולהוסיף סוכר, במידת הצורך. לבסוף, מוסיפים את החמאה הנותרת ומערבבים להמיס, לפני החזרת הצליתנים למחבת ומחממים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
17
מגישים את הרגליים על מצע של כרוב חמאה, מטפטף את הרוטב האור סביבו, עם גזר לבן צלוי בצד.