קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

רגלי ברווז מטוגנות בתפוזי סביליה

רגלי ברווז מטוגנות בתפוזי סביליה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן, רגלי ברווז פריכות, ו רגלי ברווז מטוגנות עם לפת.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מתבלים את רגלי הברווז משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
3
מחממים את השמן במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים את הרגליים במחבת, העור בצד למטה, ומטגנים עד משחימים היטב. הפוך אותם וחום בצד הבשר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר את המחבת מהחום ושופכים את רוב השומן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להניח את פרוסות התפוז בתחתית צלחת אפייה קרמיקה העליון עם רגלי הברווז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
החזירו את המחבת לחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את שאלוט קצוצים, סלרי וגזר, ומטגנים, ערבוב, עבור 4 דקות כדי לאפשר את הירקות לחום קצת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
9
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את עשבי התיבול, שום ועוף, מערבבים הכל יחד, ואז שופכים על רגלי הברווז. הכנס את חתיכות הירקות בין הרגליים כך שהם שקועים בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
רגל ברווזרגל ברווז
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
11
הוסף רק מספיק מים כדי כמעט לכסות את הרגליים, ואז לבשל בתנור עבור 1 hr.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
בינתיים, להוסיף חצי חמאה למחבת להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיף את כל שאלוט וחום בכל רחבי. לאחר הברווז כבר בתנור במשך 1 hr, להוסיף את שאלוט משחימים ומבשלים עוד 30 דקות עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
הסר את הצלחת מהתנור והעביר את הרגליים למגש אפייה. הרם את כל השאלוט והניח בצד אחד. מסננים את נוזל הבישול לתוך כד ולרוקן את כל שומן או פסולת ירקות שמגיע אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
להגדיל את התנור ל 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
מניחים את רגלי הברווז בחזרה בתנור ולתת להם פריך במשך 10 דקות בזמן שאתה מסיים את הרוטב. מרתיחים את הנוזל במחבת גדולה ולהפחית עד שיש לך כ 300ml, ולאחר מכן עונה לטעום ולהוסיף סוכר, במידת הצורך. לבסוף, מוסיפים את החמאה הנותרת ומערבבים להמיס, לפני החזרת הצליתנים למחבת ומחממים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
מגישים את הרגליים על מצע של כרוב חמאה, מטפטף את הרוטב האור סביבו, עם גזר לבן צלוי בצד.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
כרובכרוב