קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

רגלי עוף ממולאות שיבולת שועל

רגלי עוף ממולאות שיבולת שועל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגלי עוף ממולאות שיבולת שועל. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 485 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות כפתורים, רגלי עוף, שיבולת שועל מגולגלת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: רגלי עוף ממולאות בשר חזיר עם פלפל מתוק, דבש וקומפוט בצל, רגלי עוף ברביקיו, ו רגלי תרנגולת.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש ל 425º.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים חמאה במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד תחילת חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
4
מוסיפים רוזמרין ופטריות קצוצות. מבשלים ערבוב לעתים קרובות עד פטריות לשחרר את הנוזל שלהם ולהתחיל חום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
5
מוסיפים שיבולת שועל וטוסט במשך 1 דקות ואז מוסיפים ציר עוף ומבשלים עד שנוזל נספג, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
6
הסר מהחום והעונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
7
מניחים בצל בתחתית מחבת צלייה וזורקים בשמן זית. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים את המילוי בין הכיס של כל ירך עוף שבו העצם הוסרה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
8
מניחים עוף על גבי בצל בצד התפר למטה וצולים עד העוף הוא חום זהוב מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 74°, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)