רגלי עוף ממולאות שיבולת שועל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגלי עוף ממולאות שיבולת שועל. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 485 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות כפתורים, רגלי עוף, שיבולת שועל מגולגלת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: רגלי עוף ממולאות בשר חזיר עם פלפל מתוק, דבש וקומפוט בצל, רגלי עוף ברביקיו, ו רגלי תרנגולת.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש ל 425º.
מחממים חמאה במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני עד מומס.
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד תחילת חום, על 4 דקות.
מוסיפים רוזמרין ופטריות קצוצות. מבשלים ערבוב לעתים קרובות עד פטריות לשחרר את הנוזל שלהם ולהתחיל חום, על 8 דקות.
מוסיפים שיבולת שועל וטוסט במשך 1 דקות ואז מוסיפים ציר עוף ומבשלים עד שנוזל נספג, כ 4 דקות.
הסר מהחום והעונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מניחים בצל בתחתית מחבת צלייה וזורקים בשמן זית. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים את המילוי בין הכיס של כל ירך עוף שבו העצם הוסרה.
מניחים עוף על גבי בצל בצד התפר למטה וצולים עד העוף הוא חום זהוב מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 74°, על 25 דקות.
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.